Kaava-arkkitehti ja kaavasuunnittelija
Hyvinkään kaupunki

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 16.11.2020

Hyvinkään kaupunki kasvaa ja kehittyy osana metropolialuetta ja toivottaa sinut tervetulleeksi mukaan kehitystyöhön maankäytön ammattilaisten joukkoon!

Haemme sekä

KAAVA-ARKKITEHTIA että KAAVASUUNNITTELIJAA

vakituiseen työsuhteeseen monipuolisiin kaupunkisuunnittelutehtäviin kaavoitusyksikköön.

Kaavoittajan tehtävien hoitaminen edellyttää kokemusta kaupunkisuunnittelusta, hyvää suunnitteluohjelmien hallintaa ja taitoa suunnitelmien havainnollistamiseen. Hyvät vuorovaikutustaidot ja into maankäytön kehittämiseen yhteistyössä eri sidosryhmien ja asiantuntijoiden kanssa luovat hyvän pohjan työnteolle Hyvinkään keskeisten maankäyttöprojektien parissa. Aiempi kokemus kuntaympäristössä toimimisesta katsotaan eduksi.

Kaava-arkkitehdin tehtäviin kuuluu erityisesti vaativien asemakaavojen laatiminen ja täydennysrakentamisen kaavallinen ohjaus. Työkokemusta alan tehtävistä tulee olla noin viiden vuoden ajalta. Kaava-arkkitehdilta edellytetään korkeakoulussa tai yliopistossa suoritettua arkkitehdin tai maisema-arkkitehdin tutkintoa. Em. tutkinnot ovat ensisijaisia, mutta lisäksi huomioidaan hakijat, joilla on maankäyttöön liittyvän suunnittelumaantieteilijän tai diplomi-insinöörin tutkinto ja edellä esitetty työkokemus alan tehtävistä.

Kaavasuunnittelijan tehtäviin kuuluu asemakaavojen laatimisen lisäksi muita mielenkiintoisia maankäytön projekteja ja yleissuunnittelua. Kaavasuunnittelijalta edellytetään soveltuvaa korkeakoulututkintoa (AMK tai ylempi) ja työkokemusta alan tehtävistä noin kolmen vuoden ajalta.

Molemmat työtehtävät muotoutuvat henkilön koulutuksen ja erityisosaamisen kautta. Paikkatieto-osaaminen ja kaava-arkkitehdin toimessa myös kokemus rakennussuunnittelusta katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtäväkentän kehitys- ja uudistusmyönteisessä kaupunkiorganisaatiossa. Työpaikkasi sijaitsee Hyvinkään kaupungintalossa, vanhan villatehtaan uudistetuissa tiloissa. Hyvät valmiudet myös etätyön tekemiseen ovat olemassa.

Työtehtävät alkavat 1.1.2021 tai sopimuksen mukaan. Palkkaus ja työsuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen (TS) mukaan. Tehtävää täytettäessä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Valitun on ennen valinnan vahvistamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen kuntarekry.fi -järjestelmän kautta (työavain 319258) perjantaihin 27.11.2020 klo 15.00 mennessä. Haastattelut järjestetään viikon 50 aikana.

Lisätietoja työtehtävistä ja toimenkuvista antaa kaavoituspäällikkö Anitta Ojanen p. 040 155 4221 arkisin kello 14-16. http://www.hyvinkaa.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot