(Poistunut julkaisusta)

Kaasusammutusasentajia urakkatöihin
Caverion Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.1.2020

Oletko kokenut, itsenäiseen työhön kykenevä sähkötekniikan ammattilainen? Haemme nyt matkustusvalmista kaasusammutusasentajaa sopimusasiakkaidemme kaasusammutusjärjestelmien asennus-, huolto-, korjaus- ja ylläpitotöihin Helsinkiin, Tampereelle ja Ouluun. Hae heti mukaan!

Tarjoamme sinulle vaihtelevan ja mukavasti haastavan työnkuvan urakkatyömailla ja mahdollisuuden osaamisesi jatkuvaan kehittämiseen. Meille työcaverit ovat erittäin tärkeitä ja pidämme toisistamme huolta panostamalla työturvallisuuteen ja ensiluokkaisiin työkaluihin. Tarjoamme myös etuja työhyvinvointisi edistämiseksi. Käy tutustumassa myös mahdollisiin kollegoihisi: https://www.caverion.fi/tietoa-caverionista/toihin-caverionille/caverikirja.

Sinulla on joko teknisen alan koulutus tai vastavuoroisesti olet oppinut työkokemuksen (sähkö, paloilmoitin tai automaatio) kautta. Olet tottunut itsenäiseen työskentelyyn, oman työsi suunnitteluun ja tiukkojen aikataulujen hallintaan. Olet asiakaspalveluhenkinen ja sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot. Tekijältä edellytetään matkustusvalmiutta.

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta asennuspäällikkö Pasi Virtanen, p. 0400 356 887.

Hae tehtävään 17.2.2020 mennessä jättämällä hakemuksesi palkkatoiveineen oheisen linkin kautta.