(Poistunut julkaisusta)

Kaasusammutusasentaja
Caverion Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.10.2020
Haemme nyt joukkoomme paloilmoitin- / kaasusammutusasentajaa Tampereelle. Työpäiväsi koostuvat pääasiassa kaasusammutusjärjestelmien / paloilmoitin- laukaisujärjestelmien konfigurointi-, asennus-, huolto, kunnossapito- ja vikatyötehtävistä. Tarjoamme sinulle liikkuvan ja itsenäisen työn, jossa pääset työskentelemään mielenkiintoisissa ja monipuolisissa asiakaskohteissamme. Hae nyt ja liity Suomen viiden tuhannen caverin joukkoon!

Caverionilla merkityksellinen työ ei ole pelkkää sanahelinää. Pääset tekemään oikeasti tärkeää työtä vaikuttamalla suoraan ihmisten työskentely- ja elinolosuhteisiin. Huippuunsa hiottu työturvallisuus sekä ensiluokkaiset työkalut antavat sinun keskittyä olennaiseen. Käytössäsi ovat suuren talon henkilöstöedut, kuten koulutustarjonta sekä liikuntaetu. Käy tutustumassa myös mahdollisiin työcavereihisi: www.caverion.fi/caverikirja. 

Tehtävässä menestyäksesi sinulta löytyy soveltuva ammatillinen koulutus (sähkö/elektroniikka) sekä aikaisempaa kokemusta paloilmoitintöistä, kokemus kaasusammutusjärjestelmistä katsotaan eduksi. Omaat asiakaslähtöisen ja vuorovaikutustaitoisen palveluasenteen, etkä pelkää vauhtia ja muuttuvia tilanteita. Tehtävä edellyttää turvallisuusselvityksen läpäisemistä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta järjestelmäasiantuntija Marko Jokinen, p. 040 5322 321 tai marko.jokinen@caverion.com. 

Hae tehtävään 27.11.2020 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si oheisen linkin kautta.