(Poistunut julkaisusta)

Kaasuputkien hitsaaja
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.9.2018

Oletko kiinnostunut työskentelemään hitsaustehtävissä? Haluatko päästä tekemään työtä käsilläsi? Olisiko tämä työpaikka juuri sinua varten?

Haemme asiakkaallemme Pääkaupunkiseudulle ajokortillista HITSAAJAA kaasuputkien hitsaustehtäviin.

Työtehtävä pitää sisällään kaasuputkien eri osien hitsaamista ja laadunvalvontaa. Työtä tehdään kokopäivätyönä ja autolla liikkuen työmaalta toiseen. Työssä osallistut myös muihin auttaviin tehtäviin, sillä joka päivälle ei välttämättä ole hitsattavaa kahdeksaksi tunniksi.

Odotamme sinulla olevan kokemusta jo ennestään ja voimassaolevat hitsausluokat mustalle ja kirkkaalle teräkselle, max DN100. TIG. Lisäksi sinulla tulee olla B-ajokortti. Myös suomen kielen taitoa edellytetään asiakaspalvelutilanteissa.

Eduksi katsomme kiinnostuksen alaan, koulutuksen ja voimassa olevat muutkin hitsausluokat. Voimassa olevat työturva ja tulityö -kortti ovat myös iso etu.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä työskentelemään monipuoliseen työympäristöön ja olet osana osaavaa työporukkaa. Työsuhde on aluksi määräaikainen ja kestää vuoden 2018 loppuun. Työssä on mahdollista myös siirtyä myöhemmin suoraan asiakasyritykseen töihin.

Kiinnostuitko? Hae tehtävään pikaisesti oheisen linkin kautta. Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana. Työt alkavat sopimuksen mukaisesti mahdollisimman pian. Lisätietoja paikasta voi tiedustella Vilppu Hyppölältä puhelmitse numerosta 029 323 1445 tai sähköpostitse vilppu.hyppola@personalhuset-sg.com

Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta. www.personalhuset.fi

Työhyvinvointi, työturvallisuus ja työtyytyväisyyden lisääminen ovat meille erittäin tärkeitä. Personalhuset Staffing Group on Henkilöstöpalvelualojen liiton jäsen ja auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys. Se osoittaa asiakkaillemme ja työntekijöillemme, että olemme vastuullinen ja luotettava yhteistyökumppani. www.hpl.fi/auktorisointi