Kaasuasentaja
Interenergy Oy Ltd

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.7.2019
Interenergy Oy Ltd
Oy Interenergy Ltd / Presso Center on Lohjan Kirkniemessä sijaitseva paloturvallisuustuotteisiin, palosuojaukseen ja kaasupalveluihin sekä paineastioihin erikoistunut yritys. Yritys on perustettu 1993 ja se työllistää noin kymmenen henkilöä.
Toimenkuva
Presso Centerin töiden lisäännyttyä haemme yritykselle nyt

KAASUASENTAJAA

Ensisijaisesti työ pitää sisällään paineastioiden ja kaasupullojen täyttö- ja huoltotöitä, testaamista ja tarkastamista. Työtehtäviin kuuluu myös asiakaspalvelua ja neuvontaa sekä kaasupullojen lajittelua, keräilyä, varastointia ja trukilla-ajoa. Työtä on alkuun syyskuun loppuun, mutta tarve saattaa olla pidemmäksikin aikaa.
Odotamme sinulta
Odotamme hakijalta ensisijaisesti tarmokasta ja reipasta otetta työntekoon ja oma-aloitteisuutta. Työ edellyttää hyvää fyysistä kuntoa. Arvostamme ennakkoluulotonta asennetta erilaisia työtehtäviä kohtaan ja pitkäjänteistä halua kehittyä ammatissa.
Koulutus ja työkokemus
Alalle soveltuva tekninen tai mekaaninen koulutus on eduksi samoin trukinajotaito sekä kokemus tuotantopainotteisesta työstä. Tulityö- ja työturvakortti myös eduksi.
Muut tiedot
Tarjoamme sinulle hyvän työmahdollisuuden vakavaraisessa yrityksessä Lohjan Virkkalassa sekä kannustavan ja reippaan työilmapiirin jossa kaikki tekevät töitä ennakkoluulottomasti.

Hae tehtävää vaikka heti oheisen linkin kautta! Huolellisesti täytetty hakuprofiili ansioluetteloineen nopeuttaa hakusi käsittelyä. Haku päättyy 5.8. tai heti sopivan henkilön löydyttyä.

Tiedustelut ensisijaisesti sähköpostitse lohja@vmp.fi. Puhelintiedustelut arkisin vain klo 8-10 välillä p. 040 307 5402.
Kesto
Arviolta 30.9. asti, mahd. pidempään
Lisätietoja
Johanna Harjumäki, Johanna.Harjumaki@vmp.fi, 040 307 5402 (ark. klo 8-10)
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 31.08.2019 mennessä.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1286208
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 31.8.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Johanna Harjumäki (Johanna.Harjumaki (a) vmp.fi)
  • Puhelin: 040 307 5402 (ark. klo 8-10)
  • Sijainti: Lohja