(Poistunut julkaisusta)

Kaapeliverkon asiantuntija
DNA Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.9.2019

Haemme DNA:n tekniikan viihde -ja laajakaistayksikön Ouluun

Kaapeliverkon asiantuntija

Kaapeliverkon asiantuntijana pääasiallinen tehtäväsi on alueen viankorjauksen koordinointi ja kehittäminen sekä huoltopalvelun henkilöstön auttaminen vikatilanteiden selvittämisessä. Tehtävään kuuluu DNA:n tietoliikenneverkon huolto, asennus ja ylläpitotyöt, sekä tarvittaessa asiakashuoltokäynnit. Toimit tiiviissä yhteistyössä niin ulkopuolisten urakoitsijoiden, huoltoyhtiöiden, isännöitsijöiden kuin sisäisten yhteistyökumppaneiden kanssa.

Millaista henkilöä etsimme? Etsimme vahvaa viankorjauksen ammattilaista, jolle töiden suunnittelu ja dokumentointi on luonteva tapa toimia. Odotamme sinulta tietoliikennealan koulutusta tai vastaavaa työkokemuksen kautta hankittua osaamista sekä muutaman vuoden kokemusta tietoliikennealan tehtävistä tai vastaavista asennus- ja ylläpitotöistä. Tehtävässä menestyminen edellyttää ymmärrystä tietoverkoista ja niihin liittyvästä tekniikasta, sekä tämän tekniikan soveltamisesta asiakkaalle tarjottaviin palveluihin.

Eduksi katsomme osaamisen nykyaikaisesta kaksisuuntaisesta kaapeliverkosta sekä kokemuksen verkkotietojärjestelmien käytöstä. Sopeudut jatkuvasti muuttuvaan toimintaympäristöön ja olet kiinnostunut oppimaan uutta sekä seuraamaan tekniikan jatkuvaa kehitystä. DNAlaiseen tapaan uskallat ottaa vastuuta ja nautit asioiden eteenpäin viemisestä. ​Työtehtävä edellyttää ajokorttia sekä turvallisuusselvitystä.

Meille on olennaisen tärkeää, että DNA:lla työskentelee tyytyväinen ja motivoitunut henkilöstö – vain näin voimme tarjota strategiamme mukaisesti markkinoiden parasta asiakaspalvelua. DNA:lla valtuutetaan yksilöitä ratkaisemaan ongelmia, tekemään päätöksiä sekä annetaan tilaa ja resursseja asioiden eteenpäin viemiseen. Keskitymme tuomaan arvoa asiakkaillemme, opimme yhdessä ja meillä on työympäristö, joka ruokkii ideointia.

Me DNA:lla panostamme vahvasti henkilöstöön ja haluamme olla aidosti erinomainen työpaikka jokaiselle DNA: laiselle. Tunnustuksena tästä vuonna 2019 DNA valittiin Suomen parhaaksi työpaikaksi Great Place To Work -instituutin tutkimuksessa suurten yritysten sarjassa, lisäksi saimme Väestöliiton Perheystävällinen työpaikka -tunnuksen. Kannustavassa työympäristössä riittää sekä mielekästä tekemistä että positiivista meininkiä.

Olisitko sinä seuraava työkaverimme? Ilmianna kiinnostuksesi tai vinkkaa kaverille 13.10.2019 mennessä!

Lisätietoja tehtävästä antaa Marko Tarkiainen, marko.tarkiainen@dna.fi, puh. 0440441099 ja parhaiten tavoitat hänet 2.10. klo 10-11 ja 9.10. klo 11-12