(Poistunut julkaisusta)

Kaapelinnäyttäjä/Tietoliikenneasentaja
Relacom Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.4.2019

Haemme Relacom Finland Oy:lle Tietoliikenneasentajia Pohjanmaan alueelle, pitkiin määräaikaisiin työsuhteisiin.

Työtehtäviisi kuuluu pääsääntöisesti teleoperaattoreiden kaapelinnäytöt maastossa kaapelinpaikannuslaitteilla. Työajat sijoittuvat arkisin klo 8-18 ajalle, mutta sinulla tulee olla mahdollisuus myös hälytysluonteisiin töihin, iltaisin ja viikonloppuisin. Paikallistuntemus ja matkustusvalmius on hyödyksesi. Työmäärä ovat pääsääntöisesti 40h/viikko, mutta tarjolla on myös 15-40h/viikko sopimuksia, jotka sopivat esimerkiksi alaa opiskeleville tai osa-aikatyötä hakeville.

Hakijalta odotamme koulutusta joko sähkö-, tietoliikenneverkoista tai maanrakennuksesta. Sinulla on jonkinlainen peruskäsitys tietoliikenneverkoista maastossa tai kokemusta vastaavista työtehtävistä. Saat työtehtävään kattavan, noin viikon mittaisen perehdytyksen, joka sisältää myös käytännön harjoittelua. Lisäksi sinulla tulee olla B luokan ajokortti, sekä työturvallisuuskortti. Tieturva 1 kurssin ehdit suorittaa ennen työn alkua, mikäli sinulla ei sitä ole suoritettuna.

Tärkeintä työssä on hyvä asenne ja aito halu kehittyä ja oppia uutta. Toimit työssäsi erilaisten asiakkaiden kanssa, joten sinulla tulee olla hyvät asiakaspalvelutaidot. Pystyt selviytymään työtehtävistä myös yksin, etkä pelkää haasteita.

Tarjoamme sinulle innostavan ja joustavan työympäristön, ammattitaitoisen ja reilun työyhteisön sekä kilpailukykyiset työsuhde-edut.

Työ on aluksi määräaikainen ja se solmitaan Barona Teollisuus Oy:n kanssa. Hyvillä tekijöillä on mahdollisuus myös jatkossa työllistyä asiakasyrityksessämme.

Lisätietoja tehtävästä antaa Baronan henkilöstökonsultti Joni Salmi, arkisin kello 8-16 välisenä aikana puh. 050 441 2139