Kaapelin näyttäjä
Enersense

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 6.4.2021

Nyt olisi töitä tarjolla neljälle kaapelinnäyttäjälle. Työt alkavat 26.4 tai sen jälkeen, jos et heti pääse vielä aloittamaan ja töitä on tiedossa ainakin pitkälle syksyyn saakka. Jos kaivuukausi jatkuu pidempään, niin myös työt jatkuu. Aikaisempina kausina töitä on löytynyt muutamalla tekijälle vuoden vaihteen nurkille asti. Paikka soveltuu myös syksyllä koulunpenkille palaavalle henkilölle.

Kaapelinnäyttötyössä etsitään ja merkataan kaapeleiden sijaintitietoja maastossa ja pyritään ennalta ehkäisemään kaapelivahinkoja. Kaapeleita haetaan kaapelinhakulaitteella ja työkohteessa on käytössä kartta-aineistot verkostosta joita käytetään haun tukena. Päivän aikana liikutaan maastossa/ teiden varsilla paljon jalkaisin, joten lenkkeillä ei välttämättä enää iltaisin tarvitse. Työajat on normaalisti arkisin klo 7.30 ja 16 välillä, mutta kiireaikana ja hätänäytöillä töitä on välillä myös normaalin työajan ulkopuolella. Odotamme, että pystyt itsenäiseen työskentelyyn, sinulla on hyvä kunto ja tykkäät työskennellä ulkona kelillä kuin kelillä. 

Tähän työhön ei välttämättä tarvitse olla vuosien kokemusta kaapelinäytöistä. Eduksi on, jos sinulla on kokemusta/ ymmärrystä tietoliikenneverkkojen rakentamisesta tai maanrakentamisen perusteista. Opit nopeasti asioita ja ennen kaikkea sinulla on halu tehdä tällaisia hommia ja olet muutenkin "tolokun ihiminen". Asiakkaamme perehdyttää työhön ja töitä on tiedossa pidemmäksi aikaa, jos hommat sujuu ja työ maistaa. Työalueena on Oulun eteläinen talousalue, Raahe-Ylivieska seutu muun muassa. Ei siis haittaa, että asustelet hieman kauempana Oulun keskustan hulinasta. Tarvitsen liikkumiseen lähtökohtaisesti oman auton.

Työhön valittavalle tehdään suppea turvallisuusselvitys ennen töiden aloitusta. Työssä edellytetään myös mm. työturvallisuus- ja tieturva1 kortit. Avustamme korttien hankinnassa, mikäli kortit ei ole voimassa.

Palkkaus on sidoksissa osaamiseen ja kokemukseen.

Jos työpaikka tuntuu aikataulullisesti passaavan suunnitelmiisi ja muutenkin kuulostaa mukavalle, niin jätäppä hakemuksesi meille joko hakulomakkeen kautta sähköpostilla jouni.palosaari@enersense.com

Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

TYÖTEHTÄVÄ: Kaapelinnäyttäjä
TYÖPAIKAN SIJAINTI: 
Oulu
TYÖN KESTO: Työ alkaa 26.4.2021 tai sopimuksen mukaan

MEILLÄ SAAT:
-Osaamiseesi, toiveisiisi perustuvan palkan ja lisät
-Liikunta- ja kulttuuriseteleitä
-Työterveyshuollon heti ensimmäisestä työpäivästä
-Työvaatteet ja -varusteet

Hae työpaikkaa klikkaamalla linkkiä. Voit aina myös soittaa tai kirjoittaa, niin kerromme lisää:
-Jouni Palosaari, 0400 904 349 tai jouni.palosaari@enersense.com

Enersense on rohkea joukko teollisuus-, energia-, rakennus- ja tietoliikennealan ammattilaisia, joiden visiona on rakentaa kestävää ja puhdasta tulevaisuutta. Meitä enersenseläisiä työskentelee jo noin 2400 monipuolisissa alan tehtävissä. Tarjoamme mielenkiintoisia työmahdollisuuksia yhdestä päivästä vuosien mittaisiin projekteihin sekä vakituisiin tehtäviin. Olemme kotimainen yritys, mutta toimimme kansainvälisesti noin 40 maassa.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot