(Poistunut julkaisusta)

KAAPELIASIANTUNTIJA
SLO Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.9.2017

Haemme Vantaalla sijaitsevaan pääkonttoriimme aktiivista ja analyyttistä

KAAPELIASIANTUNTIJAA

TEHTÄVIISI KUULUU

Pääset kehittämään kaapelituotteiden valikoimaa yhdessä tuotepäälliköiden ja toimittajiemme kanssa. Tuet ja koulutat myyjiämme kaapelituotteisiin liittyvissä asioissa. Lisäksi kehität asiakkaille ja myynnille suunnattuja valintatyökaluja ja katalogeja, jotta tuotteiden valinta olisi mahdollisimman helppoa. Toimit teknisen tuen tiimissä erikoiskaapeleiden asiantuntijana, teet tiivistä yhteistyötä sisäisten tahojen kanssa ja osallistut tarvittaessa asiakastapaamisiin.

TARJOAMME SINULLE

Pääset tekemään mielenkiintoisia ja monipuolisia työtehtäviä alan markkinajohtajan palveluksessa osana avointa, ammattitaitoista ja tiivistä työyhteisöä. Tarjoamme Suomen laajimman tuote- ja palveluvalikoiman ja digitaaliset ratkaisumme ovat toimialan kärkeä, joista esimerkkeinä mobiilikauppa SLO App ja verkkokauppa. Panostamme perehdytykseesi ja annamme kehitysmahdollisuuksia näyttöjesi mukaan.

TEHTÄVÄSSÄ MENESTYMINEN EDELLYTTÄÄ

Sinulla on tehtävään soveltuva tekninen koulutus, esimerkiksi sähköinsinööri tai DI. Olet ehtinyt hankkia jonkin verran kokemusta kaapelituotteiden teknisestä tuesta, myynnistä tai tuotehallinnasta. Lisäksi sinulle on etua hyvästä englanninkielen suullisesta ja kirjallisesta osaamisesta. Osaat käyttää ja hyödyntää nykyaikaista tietotekniikkaa. Katsomme eduksi aikaisemman kokemuksen sähkönjakelusta, teollisuuden instrumentoinnista tai prosessinohjauksesta sekä Ethernet-järjestelmistä.

KYSY LISÄÄ

Lisätietoja tehtävästä antaa teknisen tuen päällikkö Esapekka Turunen p. 050 568 2329 aikaväleillä 21.9. klo 14.00-16.00 ja 28.9. klo:14.00-16.00.

HAKEMUKSET

Hakemukset pyydämme lähettämään www.slo.fi/ura -sivujen kautta viimeistään 2.10.2017.