(Poistunut julkaisusta)

Kääntäjä
Asianajotoimisto Castrén & Snellman Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.3.2020

Hei KÄÄNTÄJÄ!

Haaveiletko vakituisesta työpaikasta asianajoalan huipulla? Etsitkö vastuullista työyhteisöä, jossa saat loistaa? Oletko tiimipelaaja ja innostava työkaveri? Tule mukaan tekemään kovia juttuja hyvässä hengessä! 

Castrén & Snellman on liikejuridiikan konkari ja edelläkävijä. Haastamme päivittäin itsemme, toisemme ja asiakkaamme, jotta voimme yhdessä rakentaa kestäviä menestystarinoita. Meitä vie eteenpäin kipinä tarjota Suomen parasta asianajopalvelua ja olla alamme paras työpaikka.

Luo menestystarinasi meillä

Käännösryhmässä työskentelet yhdessä muiden kokeneiden kääntäjien kanssa juridisten ja taloudellisten asiatekstien parissa. Osallistumme tiiviisti myös toimistomme viestintätekstien tuottamiseen ja annamme kielineuvontaa koko organisaatiolle. Pääasialliset kielemme ovat suomi, ruotsi ja englanti.

Haemme nyt kääntäjää, joka vastaa tiimimme ruotsinnoksista. Voit sopia joukkoomme, mikäli 

  • tunnet ammattimaisen kääntämisen vaatimukset
  • käännät ruotsin lisäksi myös kielipareissa suomi–englanti tai englanti–suomi
  • työskentelet mielelläsi ryhmässä kollegoitasi tukien ja kuunnellen
  • osaat mukautua tiukkoihin ja muuttuviin määräaikoihin
  • omaksut helposti uusia toimintatapoja ja tulet sujuvasti toimeen erilaisten ihmisten kanssa.

Vastuullisuus on tärkeä osa arvojamme ja strategiaamme, joten toivomme, että jaat kanssamme halun panostaa parempaan huomiseen.

Uskomme, että onnelliset työntekijät takaavat onnelliset asiakkaat. Huolehdimmekin työntekijöidemme kouluttautumisesta ja hyvinvoinnista tarjoamalla runsaasti mahdollisuuksia ammatillisen osaamisen kehittämiseen niin talon sisällä kuin sen ulkopuolella, kattavan työterveyshuollon, liikunta- ja kulttuuriedut sekä kuukausittain paljon erilaista yhteisöllistä työhyvinvointi- ja virkistystoimintaa.

Lähetäthän hakemuksesi 30.3.2020 mennessä. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana. Soveltuville hakijoille lähetämme koekäännöstehtävän, jossa osoitetaan suomen, ruotsin ja englannin kieli- ja kääntämistaito.

Lisätietoja tehtävästä, tiimistämme ja Castrén & Snellmanista työnantajana antaa käännösryhmän päällikkö Marjukka Lehtinen (marjukka.lehtinen@castren.fi, p. 020 7765 386 tai 040 869 7753).

 

Tutustu meihin myös Urapolku-sivustollamme

Täältä löydät asiakastarinoitamme

Lue lisää arvoistamme