(Poistunut julkaisusta)

Kääntäjä
OP

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.10.2019

Visiomme on olla johtava ja vetovoimaisin finanssiryhmä Suomessa sekä asiakkaiden, henkilöstön että kumppaneiden näkökulmasta. Saavuttaaksemme tulevaisuuden tavoitetilamme, olemme aloittaneet OP Ryhmässä merkittävän muutosmatkan. Siirrymme OP Ryhmän keskusyhteisössä vaiheittain ketterään, itseohjautuvaan toimintatapaan, joka antaa vapautta ja vastuuta tiimeille, nopeuttaa päätöksentekoa ja ohjaa työskentelyä asiakkaiden tarpeiden mukaisesti. Vähennämme päätöksentekotasoja. Johtamisessa painottuu valmentaminen ja työn mahdollistaminen.

 

Tavoittelemme muutoksella entistä parempaa työntekijäkokemusta, asiakaskokemusta sekä toiminnan tehokkuutta.

 

Haemme nyt englannin kääntäjää OP:n Käännöspalveluihin Helsinkiin opintovapaan sijaisuuteen. Määräaikainen työsuhde on kestoltaan puoli vuotta.

 

ENGLANNIN KÄÄNTÄJÄ

 

Tehtävän kuvaus

 

Englannin kääntäjänä työskentelet rahoitusalan käännöstöiden parissa ja huolehdit niihin liittyvästä tiedonhausta sekä hallinnollisista tehtävistä, kuten viestinnästä sisäisten tilaajiemme kanssa. Kääntäminen tapahtuu itsenäisesti ja käännät muiden tekstien lisäksi myös erityisesti taloustieteellisiä tekstejä, esimerkiksi tulosraportteja ja pörssianalyyseja.

 

Tehtäviin kuuluvat myös kielentarkastus, kielineuvonta sekä osallistuminen termistön ja toimintatapojen kehittämiseen tiimissä. Käännössuunta on pääosin suomesta englantiin.

 

 

Mitä odotamme sinulta

 

Sinulla on kielialan korkeakoulututkinto, erinomaiset tiedonhaku- ja neuvontataidot ja hyvät edellytykset termityöhön. Finanssialan tuntemuksesta on etua.

 

Työskentelet itsenäisesti ja hallitset isoja kokonaisuuksia. Sinulla on erittäin hyvät kirjalliset ja suulliset vuorovaikutustaidot ja työskentelet luontevasti eri tiimien ja verkostojen kanssa. Suomen ja englannin kielen taitosi ovat erinomaiset, hallitset kieliopin ja oikeinkirjoituksen. Aikaisempi käännösohjelmatuntemus on eduksi. OP:n käännöstiimissä käytössä on Memsource.

 

Työ on ajoittain kiireistä ja aikataulupaineiden takia työ vaatii joustoa ja hyvää paineensietokykyä.

 

Tarjoamme sinulle

 

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn käännöspalveluissa finanssialalla. Sinua odottaa ammattitaitoinen ja mukava tiimi. Saat työskennellä OP Vallilan inspiroivassa ympäristössä.

 

Lisätiedot ja hakuohjeet

 

Kiinnostuitko? Hae tehtävää lähettämällä hakemuksesi, CV:si ja palkkatoiveesi oheisen linkin kautta 30.10. mennessä.

 

Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Emmi Lahtisalolta sähköpostitse (emmi.lahtisalo@op.fi)

 

Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkastetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään huumausainetesti ja terveyskysely.

 

OP on Suomen johtava finanssiryhmä ja alan digitaalisen muutoksen suunnannäyttäjä. Olemme asiakkaidemme omistama, finanssialan suurin työnantaja Suomessa. Ryhmässämme työskentelee yli 12 000 alan ammattilaista, ja tuotamme sekä kehitämme pankki-, varallisuudenhoito-, vakuutus- ja terveydenhoitopalveluita yli neljälle miljoonalle asiakkaallemme.’