Kääntäjä koulutuskentän monipuolisiin käännöstehtäviin Helsinkiin
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.5.2019
Academic Work etsii uransa alkuvaiheessa olevaa kääntäjää asiakasyritys OSS-Järjestöpalvelut Oy Ab:lle. Kyseisessä tehtävässä työllistyt osaksi nuorekasta työyhteisöä, jossa pääset oppimaan kääntäjäntyötä monipuolisesti ammattitaitoisessa tiimissä. Jos omaat kielellistä koulutustaustaa ja aiempaa kokemusta kääntäjäntyöstä, lue alta lisää ja hae paikkaa jo tänään!
KUVAUS
Kääntäjän tehtävässä tulet kääntämään opiskeluun, yliopistoihin sekä ammattikorkeakouluihin liittyviä materiaaleja asiakasyritysten tarpeisiin. Käännettävien tekstien lajit vaihtelevat aina sosiaalisen mediaan soveltuvista lyhyistä teksteistä muutamien sivujen pidempiin teksteihin. Asiakkailta saatavat suomenkieliset materiaalit käännetään ruotsin että englannin kielelle. Lisäksi tehtäviin kuuluu jonkin verran asiakastapaamisia sekä käännöstyön koordinointia. Kyseisessä tehtävässä tulisit työskentelemään osa-aikaisena kesäkuusta heinäkuuhun ja elokuusta marraskuuhun kokoaikaisena.

Tarjoamme


* Arvokasta kokemusta ammattitaitoisessa työyhteisössä
* Nuorekkaan työilmapiirin
* Kiinnostavia yhteistyötahoja, kuten ylioppilaslautakunnat
* Mahdollisuuden osittaiseen etätyöhön


Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä.
TYÖNKUVA

* Koulutukseen liittyvien materiaalien kääntäminen
* Osallistuminen asiakaspalavereihin
* Käännöstehtävien koordinointi ja delegointi

ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Tehtävässä menestyminen edellyttää kielellistä koulutustaustaa sekä jonkin verran aiempaa kokemusta kääntämistyön parista. Avainasemassa tehtävässä on korkeakoulu sekä sosiaalipoliittisen sanaston hallinta. Lisäksi tehtävä vaatii suomen, englannin ja ruotsin kielen sujuvaa suullista ja kirjallista osaamista. Koulutukseen liittyvän sanaston hallitseminen katsotaan eduksi, mutta se ei ole välttämätöntä sillä saat kattavan perehdytyksen tehtävään.

Etsimämme henkilö


* omaa kielellistä koulutustaustaa
* on työskennellyt jonkin verran käännöstöiden parissa
* puhuu ja kirjoittaa sujuvasti suomen, englannin ja ruotsin kieltä
* osaa työskennellä vahvassa vuorovaikutuksessa tiimin ja asiakkaiden kanssa


Muuta tietoa


* Aloitus: Kesäkuussa
* Kesto: 6kk, kesäkuussa osa-aikainen, heinäkuussa tunteja työtehtävien mukaan, kokoaikaisesti elokuusta marraskuuhun.
* Sijainti: Helsinki
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä xx puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Oy OSS-Järjestöpalvelut Ab on osakeyhtiö, jonka omistavat valtakunnalliset sitoutumattomat korkeakouluopiskelijoiden edunvalvontajärjestöt Opiskelijoiden Liikuntaliitto (OLL) ry, Suomen opiskelijakuntien liitto - SAMOK ry ja Suomen ylioppilaskuntien liitto (SYL) ry. Yhtiö omistaa Helsingin Kampissa sijaitsevan toimitilan, jossa toimivat OLL, SAMOK, SYL sekä Opiskelun ja koulutuksen tutkimussäätiö Otus. Yhtiö tuottaa järjestöille keskitetysti kiinteistö-, tilahallinto-, toimisto-, käännös- ja ict-palveluita.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1269183
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki