Käämijä
Adecco Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.2.2020

Haemme Oulun seudulla toimivalle asiakasyrityksellemme, globaalille teollisuusalan konsernille

KÄÄMIJÄÄ

Käämijän tehtävissä toimit AC- ja DC -moottoreiden parissa. Haemme joko valmista osaajaa tai aiheesta pientäkin kokemusta omaavaa henkilöä, josta voimme kouluttaa tulevaisuuden ammattilaisen. Kääminnät ovat pyörä- tai muotolangalla. Asiakaskuntamme on laaja, joten pääset tutustumaan ja tekemään yhteistyötä suomalaisen teollisuuden parissa. Työ on haastavaa ja monipuolista, sekä tarjoaa mahdollisuuden kehittyä moniosaajaksi. Työsuhde on alkuun määräaikainen, mutta hyvälle tekijälle tarjolla on pidempiaikainen työsuhde.

Toivomme sinulta sähkö- tai konetekniikan peruskoulutusta, tai muuta alalle sovellettavaa teknistä koulutusta. Edellytämme voimassa olevaa työturvallisuuskorttia sekä sujuvaa suomen kielen taitoa.

Olet oma-aloitteinen, vastuuntuntoinen ja sinulla on rautainen kyky tarttua työhön sekä hoitaa annetut tehtävät loppuun saakka. Pystyt ja haluat työskennellä yhtenä tiiminjäsenenä sekä toimit vastuullisesti toteuttaen työturvallisuutta esimerkillisesti. Tehtävä edellyttää hyvää fyysistä kuntoa. Eduksesi luetaan vahvat raportointitaidot ja nykypäivän IT-ohjelmien käyttö ei tuota sinulle ongelmia.

Oletko valmis tarttumaan uusiin haasteisiin? Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kartuttaa arvokasta työkokemusta asiantuntevien kollegojen ympäröimänä alan johtavan toimijan palveluksessa, osaamisesi mukaan määräytyvän palkkauksen sekä kattavan perehdytyksen työtehtäviin.

Jätä hakemuksesi sivujemme www.adecco.fi kautta viimeistään 02.03.2020 mennessä. Huomioithan, että hakemuksia käsitellään jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccolta Sanna Räisänen, sanna.raisanen@adecco.fi, p. 0406493121.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1340118
  • Tehtäväalue: Asennus/huolto, Tekniikka, Teollisuus/tuotanto
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 2.3.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Sanna Räisänen (sanna.raisanen (a) adecco.fi)
  • Sijainti: Oulu