(Poistunut julkaisusta)

Käämijä
ABB Oy, Motors and Generators/ Helsinki

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.5.2018

Haemme kansainväliselle asiakasyrityksellemme työntekijöitä koulutettaviksi työnohessa isojen sähkökoneiden käämintätehtäviin. Työtä tehdään hyvissä olosuhteissa Helsingin tehtaalla 2- ja 3-vuorossa.

Kansainvälinen asiakasyrityksemme ABB Oy Motors & Generators yksikkö hakee kauttamme työntekijöitä sähkökoneiden monipuoliseen ja haasteita tarjoavaan valmistukseen. Työpaikka sijaitsee erinomaisten kulkuyhteyksien varrella ja työtä tehdään kahdessa vuorossa. Tehtävän työt keskittyvät sähkökoneiden käämintätehtäviin. Ammatillinen sähköalan koulutus ja perustuntemus sähköstä katsotaan eduksi ja auttaa työtehtävien opettelussa.

Töiden menestyksekäs suorittaminen vaatii tekijältä hyvää fyysistä kuntoa ja erinomaista oppimiskykyä. Hakijalta toivomme halua sitoutua työhön pitemmäksi aikaa, koska valmistusvaiheiden opetteluun kuluu huomattavasti aikaa työvaiheesta riippuen.

toivomme hakijalta:

  • kykyä tulla toimeen erilaisten ihmisten kanssa

  • vuorotyövalmiuksia 2- ja 3-vuorotyöhön

  • oikean ja motivoituneen asenteen työntekoon

-hyvää oppimiskykyä ja suomen kielen taitoa.

tarjoamme mahdollisuuden:

  • työskennellä alan johtavassa yrityksessä ja kehittyä teollisuuden ammattilaiseksi

  • mahdollisuuden työllistyä nopeasti pidemmäksi aikaa

  • ison talon edut ja viihtyisän työilmapiirin.

Jos olet ahkera ja fyysisesti hyvässä kunnossa sekä viihdyt tehdasympäristössä tehtävässä työssä, niin saatat olla hakemamme henkilö. Trukilla ajotaito ja siltanosturin käyttötaito katsotaan eduksi. Opastus työtehtäviin tapahtuu suomen kielellä.

Mikäli tunnistit itsesi, haethan paikkaa nopeasti. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja saat sähköpostitse ari.kumlander@barona.fi.