(Poistunut julkaisusta)

K-kaupan osaajat
Ruokakello Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.9.2020

Ruokakello Oy

Toimenkuva
Kiinnostaako sinua joustavat työmahdollisuudet kaupan alan tehtävissä? Etsimme osa-aikaisia kaupanalan työntekijöitä Etelä-Karjalan alueella. Voit olla opiskelija, joka hakee lisäansioita keikkaluonteisella työllä tai jo kokenut tekijä, jolle osa-aikainen/keikkaluonteinen työ sopii hyvin elämäntilanteeseen. Tarjoamme monipuolisia työtehtäviä - kassalla työskentelyä, kuormanpurkua, hyllytystä ja palvelutiskityötä. Eduksesi on Matkahuollon ja Postin osaaminen.
Työ on pääosin keikkaluonteista, tarvittaessa töihin kutsuttavana ja vuoroja on päivisin, iltaisin sekä viikonloppuisin. Työvuoroja voit vastaanottaa aina oman tilanteesi mukaan.

Odotamme sinulta
Odotamme sinulta aiempaa kokemusta mielellään K-puolen kassatyöskentelystä. Hyvät asiakaspalvelutaidot, aktiivinen työote ja reippaus ovat edellytyksinä valituille henkilöille.

Muut tiedot
Mikäli sinulla on hygieniapassi, ikärajapassi ja Veikkaustaito, katsotaan ne eduksesi. Jos käytössäsi on oma auto, mahdollistaa se työskentelyn useammassa toimipaikassa ja helpottaa liikkumista eri työvuoroihin.

Kesto
Asiakasyrityksen tarpeen mukaan

Lisätietoja
Hanna Anttonen, lappeenranta.vmp@eezy.fi, 040 307 5600

Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 18.10.2020 mennessä.