(Poistunut julkaisusta)

K-Kampus muutto-oppaita kesäksi Helsingin Kalasatamaan
Kesko Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.2.2019

K-KAMPUS MUUTTO-OPPAITA KESÄKSI HELSINGIN KALASATAMAAN


Haluatko mukaan tekemään jotain aivan uutta ja ainutkertaista? Innostutko kaupan alasta ja uusista haasteista? Kiinnostaako merkityksellinen kesätyö täynnä tekemistä ja monipuolisia tehtäviä? Tule kesätöihin K-ryhmään ja kirjoita oma kappaleesi eurooppalaisen kaupan alan menestystarinaan.
 
K-ryhmä etsii energiseen joukkoonsa kesäksi 1 – 3 muutto-opasta auttamaan henkilöstöä muuttamaan sujuvasti uuteen huikeaan päätoimitaloon, K-Kampukseen, Helsingin Kalasatamassa. Toimit rennossa K-Kampus -tiimissä, jossa pääset tekemään paljon erilaisia ja monipuolisia käytännön työtehtäviä. Toimenkuvasi koostuu erityisesti K-Kampukselle muuttavien henkilöiden vastaanottamisesta ja opastamisesta uuden päätoimitalon monipuolisiin tiloihin. Olet myös laajasti apuna käytännön tekemisessä, kun otamme uutta päätoimitaloa haltuumme. K-ryhmässä saat oman tehtäväsi ohella kokea päivittäin kaupan alan monipuolisen ja muuttuvan maailman.

 


Odotamme sinulta:


-          iloista palveluasennetta ja tekemisen meininkiä


-          positiivista ja reipasta mieltä sekä tiimihenkeä


-          joustavuutta, vastuunottokykyä ja aloitteellisuutta


-          taitoa pitää monta asiaa samaan aikaan käynnissä ja mielessä


-          sujuvaa suomen kielitaitoa


 


Myös aikaisemmasta kokemuksesta asiakaspalvelusta on tässä tehtävässä hyötyä.
 
Kaupan ala on jatkuvassa murroksessa ja tarjoaa siten mielenkiintoisen työympäristön sekä mahdollisuuden kehittää jokaisen yksilöllisiä vahvuuksia. Meillä ei kesä mene hukkaan!

 


Tarjoamme sinulle:


-          monipuolisen työn jossa yksikään päivä ei ole samanlainen


-          hauskat ja innostavat työkaverit


-          mahdollisuuden olla mukana ainutkertaisessa tilaisuudessa, kun otamme uuden modernin päätoimitalon käyttöömme


 


K-ryhmä on uudistuva, vahva ja vastuullinen toimija kahdeksassa maassa, ja kesätyöntekijänä voit kehittää osaamistasi eurooppalaisen kaupan huippuosaajien rinnalla. Meillä kukaan ei jää yksin ja vastuullisena toimijana huolehdimme toisistamme, asiakkaistamme, yhteiskunnasta ja ympäristöstä. Vastuullisuus on K-ryhmässä jokapäiväistä työtä, jonka avulla autamme asiakkaitamme tekemään hyviä valintoja.


 
Tehdään hyvä kauppa – tule K-ryhmään.
 
Tehtävä on määräaikainen kesätyö joka sijoittuu välille 13.5.2019 – 9.8.2019. Etsimme kesätyöntekijöitä myös lyhempiin sekä osa-aikaisiin työsuhteisiin (tarkempi kesto ja tuntimäärä sovittavissa).
 
Lisätietoja tehtävästä antaa Annika Rönnberg annika.ronnberg@kesko.fi / Benita Björklund benita.bjorklund@kesko.fi.
 
Lähetä hakemuksesi 1.4.2019 mennessä oheisen linkin kautta.
 
-----------
K-ryhmässä voit rakentaa uran 42 000 eurooppalaisen kaupan huippuosaajan rinnalla. Toimimme päivittäistavarakaupassa, rakentamisen- ja talotekniikan kaupassa sekä autokaupassa. Itsenäiset ja kilpailuhenkiset K-kauppiasyrittäjät ovat työmme sielu, ja heidän innoittamanaan koko K-ryhmää ajaa vahva kutsumus: hyvä ruoka, ihmisten arjen helpottaminen ja maailman tekeminen paremmaksi paikaksi elää. Toimimalla vahvasti yhdessä läpi talon pystymme jatkuvasti ylittämään asiakkaidemme odotukset kivijalassa, B2B-kumppanina ja verkossa.