(Poistunut julkaisusta)

Jyväskylän yliopiston ylioppilaskunnan toimitusjohtajaksi
Jyväskylän yliopiston ylioppilaskunta

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.11.2019

Toimitusjohtajan vastuulla on ylioppilaskunnan liiketoiminnan operatiivinen ja strateginen johtaminen yhdessä liiketoimintajohtokunnan, hallituksen ja edustajiston kanssa. Hän toimii valmistelijana ja esittelijänä liiketoimintaan liittyvässä päätöksenteossa ylioppilaskunnan päätöksentekoelimille. Tehtävän erityispiirre onkin tiivis ja hyvä yhteistyö kaikissa liiketoimintaan liittyvissä asioissa opiskelijoiden kanssa.

Toimitusjohtaja kehittää aktiivisesti JYYn liiketoimintaa strategian ja arvojen mukaisesti. Tehtävä tarjoaa mahdollisuuksia kehittyä ja toimia aallonharjalla opiskelija-asumisen ja ravintolatoiminnan kehittämisessä. Toimitusjohtaja pääsee toteuttamaan isoja koko Jyväskylää koskevia kaupunkikehityshankkeita ja vaikuttamaan koko Jyväskylän vetovoimaan. Valittava henkilö pääsee uudistuvan brändin voimin toteuttamaan uutta liiketoimintastrategiaamme ja suunnittelemaan tulevien vuosien merkittäviä investointeja. JYY investoi vuosittain yli 7 miljoonaa euroa ja seuraavan 15 vuoden aikana konsernin yhteenlasketut investoinnit tulevat olemaan yli 100 miljoonaa euroa.

Edellytämme hakijalta osaamista ja kokemusta kiinteistöliiketoiminnasta ja organisaatioiden talouden johtamisesta sekä henkilöstöjohtamisesta. Sujuva kirjallinen ja suullinen viestintä suomeksi sekä hyvä englannin kielen taito ovat välttämättömiä tehtävän hoitamisen kannalta. Lisäksi hakijalla täytyy olla hyvät verkostoitumis- ja vuorovaikutustaidot sekä näyttöjä liiketoiminnan menestyksekkäästä kehittämisestä. Hakijalta edellytämme valmiutta hahmottaa suuria kokonaisuuksia sekä näkemystä ja visiota aluekehittämiseen sekä palveluiden konseptointiin.

Hakijalle katsotaan eduksi yleishyödyllisen toiminnan tuntemus, yhtiömallien ja kiinteistörahoituksen osaaminen sekä taito ottaa kestävän kehityksen periaatteet huomioon liiketoiminnan kehittämisessä. Soveltuva korkeakoulututkinto voidaan katsoa hakijan eduksi.

Työ alkaa sopimuksen mukaan ja työsuhde solmitaan vakituiseksi. Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä Baronan kanssa. Lähetä hakemus ja cv palkkatoiveineen 14.11. klo 16 mennessä oheisen linkin kautta.

Lisätietoja antavat

tehtäväkuvan ja sisältöjen osalta Marko Huttunen, JYYn toimitusjohtaja 050 329 2563

hakuprosessin osalta Kaisa Lukkarinen, Baronan rekrytointikonsultti 050 3025852

Ylioppilastalo Opinkiven kuva Anssi Kumpula