(Poistunut julkaisusta)

Jyrsinkoneen käyttäjä pitkäaikaiseen työsuhteeseen
Adecco Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.10.2019

Oletko joskus käyttänyt tasojyrsimiä, koneistuslaitteita, tai oletko vastavalmistunut koneistajan ammattitutkintoon ja haluaisit toimia tulevaisuudessa jyrsinkoneen operaattorina? Mikäli vastasit johonkin kysymykseen kyllä, jatka lukemista, meillä on tarjota sinulle erittäin mielenkiintoinen työ.

Tehtävässä ollaan tekemisissä tasojyrsimen sekä jyrsintä ohjaavan tietokoneen kanssa. Työtä tehdään pääsääntöisesti yksin, mutta saat tehtävään kattavan perehdytyksen sekä tiimin tuen.

Tehtävään valittavalta henkilöltä ei vaadita jyrsinkoneen käyttökokemusta, mutta katsomme eduksi esimerkiksi koneistamisesta ohjelmien vaihdoista tai muokkauksista. Mikäli sinulla on kiinnostusta työskennellä jyrsimien parissa ja omaat hyvät tietotekniset valmiudet työstökoneiden ohjelmien kanssa, niin laita hakemusta tulemaan. Työtä tehdään siistissä tehdasympäristössä.

Työ on tällä hetkellä päivätyötä, mutta työ tullaan siirtämään kahteen vuoroon, aamu ja iltavuoroon (6-14 ja 14-22). Palkkaus määräytyy osaamisesi mukaan.

Haethan paikkaa heti, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja tulemme valitsemaan työntekijän tehtävään heti oikean henkilön löydyttyä. Hae paikkaa osoitteessa www.adecco.fi. Lisätietoja sinulle paikasta antaa Adeccolta Lauri Pelkonen puh. 050 444 4448 tai lauri.pelkonen@adecco.fi