Juustopalvelutiskille myyjä Olariin.
Amiko Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.2.2019

Asiakkaamme Riitan Herkun tytäryhtiö Oy Intercheese Ltd hakee elintarvikemyyjää Olarin Prismaan.

Oletko Sinä ulospäinsuuntautunut, oma-aloitteinen etsimämme myyjä juusto palvelutiskiin? Tehtäviisi kuuluvat juustopisteen päivittäiset rutiinit kuten juustonleikkuu ja esillepano ja myynnin edistäminen joka painottuu pääsääntöisesti loppuviikkoon. Työtuntisi vaihtelevat tarpeen mukaan ja työvuorosi sijoittuvat klo 10-19 väliselle ajalle maanantaista lauantaihin. Tehtävään ja tuotteisiin saat kattavan perehdytyksen. Hygieniapassi ja aikaisempi kokemus elintarvikemyynnistä on etuus, mutta kokemusta tärkeämpää on persoonasi!

Olet itsenäiseen työhön pystyvä, luotettava ja asiakaspalveluhenkinen myyjä. Yrittäjähenkisyys työssä on etuus. Työ edellyttää myös sujuvaa suomen kielen taitoa ja täysi-ikäisyyttä.

Työn on määräaikainen sijaisuus. Työt alkavat maaliskuun alusta ja kestävät kesäkuun alkuun. Työssä on jatkomahdollisuus kesän yli. 

Mikäli koet olevasi etsimämme henkilö, hae tehtävään mahdollisimman pian! 

Amiko on kotimainen henkilöstöpalveluihin keskittynyt yritys. Toimintamme taustalla ovat vankka kokemus ja laaja toimialatuntemus. Tarjoamme töitä, jotka joustavat elämäntilanteesi mukaan, tuovat uusia haasteita tai kasvattavat osaamistasi - sinä päätät! Työllistämme sinut ja pidämme sinusta huolta urapolullasi. Tutustu meihin sivuillamme www.amiko.fi - olemme myös Facebookissa @amikooy!

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1231820
  • Työsuhde: Muu
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 24.2.2019
  • Hakuosoite: www-osoite