Juristin äitiysvapaasijaisuus
Asianajotoimisto Lukander Ruohola HTO Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 16.11.2020

Huipputiimimme vahvistukseksi tarvitsemme nyt Turkuun juristille äitiyslomasijaista. Aloitus esim. vuodenvaihteessa ja kesto arviolta 1½ vuotta. Tehtävä soveltuu vastavalmistuneelle oikeus­tieteen maisterille. Edellytämme Sinulta ha­lua kehittyä liike­juridiikan huippu­osaajaksi. Hyvät arvosanat tutkinnosta ovat tässä avuksi, samoin esim. kaupallinen korkeakoulututkinto.

Tehtävässä tarvitaan asiakaslähtöisyyttä, terävää juridista oivaltamista, perusteellisuutta ja tehokkuutta. Jokainen työntekijöistämme kehittää itseään joka päivä.

Sinun tulee ilmaista itseäsi sujuvasti suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi. Muusta kielitaidosta on hyötyä, samoin ulkomaisesta opiskelu- tai työkokemuksesta.

Toimimme tiiviissä yhteistyössä neljällä paikkakunnalla olevien toimipaikkojemme kesken. Kansainvälinen verkostomme MSI Global Alliance tarjoaa juristeillemme mahdollisuuden harjoitteluvaihtoon eri maiden jäsentoimistoissa.

PALKKAUS

Työntekijöillämme on kiinteä kokonaispalkka, jota tarkistetaan yksilöllisesti. Lisäksi tarjoamme lounas-, virike- ja matkapuhelinedun, työsuhdematkalipun ja laajakaistan kotiin. Meillä on laaja työterveyden­huolto. Tarjoamme runsaasti täydennyskoulutusta.

Työsuhteen alussa on kuuden kuukauden koeaika.

HAKEMUKSET

Hakemukset pyydämme lähettämään viimeistään 30.11. osoitteeseen rekry@lrhto.fi (liitetiedostoina). Liitä hakemukseesi CV ja keskeiset todistusjäljennökset ja mainitse hakemuksessasi toivomus rahapalkan määrästä.

Käsittelemme kaikki tiedustelut ja hakemukset luottamuksellisina. Ilmoitamme haastatteluihin kutsumisesta kaikille hakijoille 12.12. mennessä.

Kelpoisuusvaatimus: lakimies, oikeustieteen maisteri

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1400487
  • Tehtäväalue: Lainopillinen ala
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Sijainti: Turku
  • Lisätietoja antaa: Tiedusteluihin vastaa toimitusjohtaja Jarkko Ruohola, puh. 010 320 8441, keskiviikkona 25.11 klo 8–10 tai torstaina 26.11 klo 15–17.