Juristiharjoittelija
SUOMEN OSUUSKAUPPOJEN KESKUSKUNTA

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 13.10.2021

Primary location:

HELSINKI

Kiinnostaisiko sinua päästä syventämään oikeustieteen opintojesi tuomaa osaamista käytäntöön? Haluatko päästä kurkistamaan Suomen suurimman vähittäiskaupan ja palvelualan yritysverkoston sisälle? Jos innostut ajatuksesta päästä yhdistämään työoikeudellisia teemoja, kasvattamaan ymmärrystäsi HR:stä ja monipuolisesta liiketoimintakokonaisuudestamme, voi tämä paikka olla juuri sinua varten! 

 

Meillä on tarjota sinulle tehtävä, jossa pääset kehittymään kanssamme kivassa ja innostavassa työyhteisössä. Onnistumistasi harjoittelussa tukevat osaavat kollegasi, ja tulet saamaan tueksesi sekä juridiikan ammattilaisia että osaajia HR:n eri osa-alueilta esimerkiksi rekrytoinnista palkitsemiseen ja työhyvinvointiin.

Fokus tässä roolissa on SOK:ssa – S-ryhmän 1800 henkilön asiantuntijajoukossa. Tuet, sparraat ja avustat HR:ää, esihenkilöitä ja johtoa juridisissa tehtävissä ja teet erilaisia juridisia selvittelytöitä. Työtehtäviesi kautta sinulle aukeaa mahdollisuus saada laaja-alainen käsitys työoikeudellisista asioista S-ryhmän monipuolisessa toimintaympäristössä ja verkostoitua erilaisten sidosryhmien kanssa. Lisäksi pääset hyvin sisään SOK:n henkilöstötyöhön ja saat samalla uutta näkökulmaa ison organisaation henkilöstötyön kokonaisuudesta. Konkreettisia teemoja, joihin pääset perehtymään, ovat esimerkiksi organisaatiomuutoksiin liittyvä juridiikka, työelämän tietosuoja, yhteistyö henkilöstön edustajien kanssa sekä tasa-arvo ja yhdenvertaisuusasiat.

Käy katsomassa Ässäduunissa-blogistamme, millaista projektia juristimme Matleena pääsi tekemään aloittaessaan uraansa meillä: https://s-ryhma.fi/blogi/juristin-toteuttama-hr-botti-tukee-tuhansien-tyosk/14cdKa8HksgznpvddeHUAt

 

Mitkä seikat tekevät tästä tilaisuudesta sinulle erityisen? 

1) Tässä työssä saat kasvattaa osaamispääomaasi ja syventyä työoikeuden teemoihin 

2) Työntekoon takaamme hyvät puitteet. Työskentelyn mielekkyyttä lisäävät modernit työkalut, joustavat työajat ja mahdollisuus etätyöskentelyyn. Toisaalta viihtyisä työympäristö Helsingin Vallilassa tukee myös läsnäoloa ja yhteistä tekemistä toimistollakin. 

3) Yhdistelmä opintoja ja työtä. Haluamme sovittaa tämän työn niin, että sinulle jää aikaa viimeistellä loppuvaiheen opintojasi, mutta toisaalta pääset jo työn pariin. Harjoittelu on osa-aikainen touko-kesäkuulle, keskimäärin 2-3 päivää viikossa, ja kesän ajan kokoaikainen. Työsuhde on kestoltaan määräaikainen 31.8.2022 asti. 

4) Kilpailukykyinen palkka. Tehtävän palkkataso määräytyy lakimiesliiton palkkasuosituksen mukaisesti. 

5) Suomen laajimmat henkilöstöedut. Henkilökuntaetumme eivät ole vain sanahelinää vaan merkittäviä ja mielekkäitä. S-ryhmän kattavista henkilöstöeduista löydät lisää täältä: https://s-ryhma.fi/tyopaikat/miksi-s-ryhmaan. 

Entä sinä? 

Odotamme sinun olevan oikeustieteen opinnoissasi loppuvaiheessa. Työskentelytavoiltasi olet toimelias, oma-aloitteinen ja sinulta löytyy rohkeutta tuoda asioita esiin. Haluat auttaa yhteistyötahojasi onnistumaan ja sinulla on ratkaisukeskeinen ote tekemiseen. Edellytämme sinulta joko syventäviä opintoja työoikeudesta tai aiempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä. 

 

Voisitko olla uusi harjoittelijamme? 

Voit hakea harjoitteluun oheisen hakulomakkeen kautta ti 26.10.2021 mennessä. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana, joten älä siis suotta odottele viime hetkeen asti! Kerro meille hakemuksessasi tarkemmin, miksi juuri sinä olisit hyvä vahvistus tiimiimme. 

Mikäli sinulla on mielessä kysymyksiä harjoitteluun liittyen, tuleva kollegasi ja mentorisi Nina Meincke tai henkilöstöpäällikkömme Mari Junnila juttelevat niistä mielellään kanssasi lisää. Tavoitat Ninan ja Marin parhaiten sähköpostitse nina.meincke@sok.fi ja mari.junnila@sok.fi. Voit olla yhteydessä myös puhelimitse Ninaan (p. 0107680301) to 14.10. klo 9-10 tai to 21.10. klo 10-11 sekä Mariin (p. 0107680309) pe 15.10 klo 10-11 tai ma 25.10. klo 10-11.

#SOK

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1511390
  • Tehtäväalue: HR, Laki, Kaupan ala
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 27.10.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki