Juristi
Työterveyslaitos

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 30.4.2021

Haemme Operatiivinen tuki -yksikköömme 

JURISTIA

Työskentelet lakiasioiden ryhmässä, joka tarjoaa juridista tukea niin palvelu- kuin tutkimustoiminnalle. Osallistut erityisesti julkisten ICT-hankintojen ja kilpailutusten valmisteluun yhteistyössä asiantuntijoidemme kanssa sekä hankintaohjeistusten laatimiseen ja ylläpitoon. Tarjoamme sinulle monipuolisia ja haastavia juridiikan tehtäviä osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan moniammatillisessa työyhteisössä sekä hyvät mahdollisuudet kehittää omaa osaamistasi.

Olet etsimämme henkilö, mikäli sinulla on ylempi oikeustieteellinen korkeakoulututkinto (OTM tai OTK) ja olet perehtynyt julkisiin hankintoihin sekä kilpailuttamista koskevaan lainsäädäntöön ja oikeuskäytäntöön. Sinulla on noin 10 vuoden työkokemus alalta monipuolisista juridiikan tehtävistä, josta vähintään 3 vuotta julkisten hankintojen parissa. Hoidat työtehtäviä sujuvasti myös englannin kielellä ja sinulla on hyvät vuorovaikutus- ja neuvottelutaidot.

On eduksi, jos olet hoitanut itsenäisesti vaativiakin julkisiin hankintoihin liittyviä oikeudellisia asioita alusta loppuun asti. Erityisesti ICT-hankintojen hoitaminen katsotaan eduksi. Menestyt tehtävässä, kun kykenet työskentelemään itsenäisesti vastuuta kantaen sekä toimimaan verkostoissa osaamistasi jakaen ja kehittäen. 

Tarjoamme sinulle hyvinvointiasi tukevat henkilöstöedut. Käytössäsi ovat laajat työaikaliukumat (klo 6–21) ja etätyömahdollisuus sekä monipuoliset työsuhde-edut, joihin kuuluvat mm. lounas-, liikunta-, kulttuuri- ja hierontaetu, laaja työterveyshuolto sekä mahdollisuus käyttää työajasta tunti viikossa liikuntaan.

Työsuhde on vakituinen ja alkaa 2.8.2021 tai sopimuksen mukaan. Työpisteesi voi sijaita missä tahansa toimipisteistämme. Palkkaus määräytyy Työterveyslaitoksen työehtosopimuksen mukaan. Noudatamme kuuden kuukauden koeaikaa.  

Kiinnostuitko? Täytä hakemuksesi ansioluettelon kera viimeistään 23.5.2021, osoitteessa www.ttl.fi/rekry

Lisätietoja tehtävästä antaa vastaava lakimies Aija Kuurne (aija.kuurne@ttl.fi, 043 825 6346). Puhelimitse arkipäivisin klo 11–12 ja 16–17.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1450841
  • Tehtäväalue: Laki
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 23.5.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki, Tampere, Turku, Oulu, Kuopio, Helsinki