(Poistunut julkaisusta)

JURISTI
Waselius & Wist

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.2.2021

TULE MUKAAN HUIPPUTIIMIIMME!

Haemme kahta lahjakasta ja innostunutta

JURISTIA

vahvistamaan tiimiämme.

Tarjoamme nyt kahta mielenkiintoista paikkaa motivoivassa ja dynaamisessa työyhteisössämme! Hyvän tiimihengen lisäksi tarjoamme erinomaiset mahdollisuudet kehittyä alasi ammattilaiseksi sekä mahdollisuuden hyvään ura- ja palkkakehitykseen.

Toiselta juristilta odotamme kokemusta M&A ja Real Estate -transaktioista. Sinulla on näyttöjä yritysjärjestely- ja kiinteistöalan projektien itsenäisestä hoitamisesta ja tunnet hyvin kiinteistöalan ja sen pelurit. Palat halusta luoda uutta ja auttaa asiakkaita. Pääsetkin mukaan sekä avustamaan nykyisiä asiakkaitamme että kehittämään kiinteistöpraktiikkaamme edelleen.

Toiselta juristilta odotamme kiinnostusta erityisesti immateriaali- ja kilpailuoikeuteen sekä riidanratkaisuun. Olet jo kerryttänyt kokemusta joltain näistä alueista, mutta vähintään yhtä tärkeää on, että sinulla on oikeanlainen asenne, into ja kyky oppia uutta sekä aito halu auttaa asiakkaitamme.

Meillä onnistut työssäsi jos olet hyvä tiimipelaaja sekä valmis ottamaan vastuuta ja tarttumaan monipuolisiin ja haasteellisiin toimeksiantoihin kansainvälisessä asiakasrajapinnassamme. Koska työmme on kansainvälistä, tulisi sinun suomen lisäksi puhua ja kirjoittaa hyvin englantia. Hyvästä ruotsin kielen taidosta on toki myös hyötyä.

Henkilöstömme vaihtuvuus on pientä ja työyhteisö tiivis ja mukava. Järjestämme paljon yhteisiä aktiviteetteja varsinkin koronattomina aikoina ja panostamme työviihtyvyyteen. Työntekijämme ovat yksilöitä, eivät tuotannontekijöitä – meillä et huku harmaaseen massaan!

Lähetä englanninkielinen hakemuksesi ansioluetteloineen viimeistään 3.3.2021 sähköpostitse osoitteeseen rekry@ww.fi. Lisätietoja tehtävistä antaa hallintojohtaja Jonna Bäckström-Suikki, puh. 040 523 6383 tai jonna.backstrom@ww.fi.

Tervetuloa W&W:lle!