(Poistunut julkaisusta)

JURISTI
Metsähallitus

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.9.2020

Haemme nyt joukkoomme juristia vakituiseen työsuhteeseen lakiasiat-yksikköön Vantaalle, aloitus sopimuksen mukaan

Juristina tehtäväaluettasi ovat Metsähallitus-konsernin oikeudelliset asiat sekä päätöksentekoon ja hallintoon liittyvät juridiset kysymykset. Vastaat erityisesti sopimus- ja liikejuridiikan asioista sekä hankkeiden ja projektien oikeudellisesta tukemisesta niin Metsähallituksen liiketoiminnan kuin julkisten hallintotehtävien hoidolle. Toimit osana Metsähallituksen lakiasiat-yksikköä ja raportoit lakiasiainjohtajalle. Yhteistyösi sidosryhmien kanssa on aktiivista, ja osallistut Metsähallituksen toimintojen kehittämiseen ja henkilöstön kouluttamiseen juridisena asiantuntijana. 

Tehtävässä menestyminen edellyttää soveltuvaa koulutustaustaa (OTM tai OTK) ja vankkaa kokemusta vastaavista tehtävistä, erityisesti sopimusjuridiikasta. Kielitaitovaatimuksena on hyvä suomen, ruotsin ja englannin kielen taito. Viestit selkeästi sekä suullisesti että kirjallisesti, ja olet tottunut esiintyjä. Työssä tarvitset myös hyviä hanketyöskentelyn ja osallistamisen taitoja. Arvostamme kokemusta liiketoiminnasta, hallinnosta, dataa koskevasta sääntelystä ja vaatimuksenmukaisuuden (code of conduct ja compliance) prosesseista. Eduksi katsotaan myös luonnonvara-alojen tuntemus.

Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtäväkuvan yhteiskunnallisesti merkityksellisessä organisaatiossa, jossa sinulla on mahdollisuus työskennellä luonnonvarojen kestävän käytön edistämiseksi. Tehtävässä voit haastaa osaamistasi ja uudistaa käytäntöjä kehityshakuisessa, ammattitaitoisessa työyhteisössä. Metsähallitus tukee henkilöstön hyvinvointia liikunta- ja kulttuuriharrastuksiin, terveydenhuoltoon ja vapaa-aikaan liittyvillä henkilöstöeduilla. Pääkonttorimme sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Vantaan Tikkurilassa liikekeskus Dixin tiloissa. Palkkaus määräytyy Metsähallituksessa noudatettavan palkkausjärjestelmän mukaan työn vaativuuden ja henkilökohtaisen työsuorituksen perusteella.

Täytäthän sähköisen hakemuksen mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 30.9.2020 osoitteessa www.metsa.fi/avoimet-tyopaikat

Pyydämme liittämään mukaan myös CV:si.

Annamme mielellämme lisätietoja tehtävästä. Kysymyksiisi vastaa Kirpi Salonen (Mercuri Urval), puh. 040 512 0257. Tavoitettavissa 24.9. ja 25.9.