(Poistunut julkaisusta)

JURISTI
Solwers Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.7.2020

Haemme nyt Solwersille vakituiseen työsuhteeseen osa-aikaista

JURISTIA

hoitamaan konsernin lakiasioita. Toimenkuva on monipuolinen ja sisältää muun muassa sopimus- ja yhtiöoikeuteen, yrityskauppoihin ja yleiseen oikeudelliseen neuvontaan liittyviä tehtäviä. Valittava henkilö toimii mahdollisesti myös hallituksen sihteerin tehtävissä. Suunnitelmissamme on myös pörssiin listautuminen lähivuosina, johon liittyviä tehtäviä kuuluu toimenkuvaasi. Apunasi sinulla on yhteistyökumppaneidemme erikoisosaajat (mm. vero ja sopimusasioissa), joita voi tarvittaessa hyödyntää. Tarjoamme hyvin joustavan osa-aikatyön, voit tehdä esimerkiksi 60–70 % työviikkoa.

Toivomme sinulta

Olet etsimämme henkilö, mikäli sinulla on OTM/OTK tutkinto ja vähintään 5 vuoden kokemus vastaavista tehtävistä. Sinulla on kiinnostusta konsulttialaa kohtaan, vahva osaaminen ja halu kehittyä ja ottaa vastuuta. Olet aidosti innostunut konsernin lakiasioiden kehittämisestä ja niiden johtamisesta. Sinulla on rautainen organisointikyky sekä taito hallita omaa ajankäyttöä myös paineen alla. Arvostamme erityisesti itseohjautuvaa ja yrittäjähenkistä asennetta. Lisäksi arvostamme asiakaspalveluhenkisyyttä, hyviä yhteistyötaitoja, täsmällistä ja tarkkaa työskentelyä. Tehtävä vaatii erinomaista suomen ja englannin kielen taitoa. Ruotsin kielen taito katsotaan vahvaksi eduksesi.

Lisäksi toivomme, että sinulla on:

  •     Vankkaa sopimusoikeudellista osaamista ja pystyt tukemaan konserniyhtiötä sopimusten laadinnassa, kommentoinnissa ja erilaisissa reklamaatio- ja erimielisyystilanteissa
  •     Yhtiöoikeus hyvin hallussa, corporate governance -asioiden ja arvopaperimarkkinaoikeuden tuntemus katsotaan eduksi
  •     Kokemusta yrityskaupoista ja rahoitusasioista

Tarjoamme sinulle

Meillä tekemisesi näkyy konkreettisesti ja pääset kokemaan, miltä tuntuu olla mukana kirjoittamassa kasvutarinaa. Suunnitteilla oleva pörssiin listautuminen tarjoaa myös paljon oppimismahdollisuuksia. Tarjoamme monipuolisten ja vastuullisten työtehtävien lisäksi mm. mahdollisuuden ammatilliseen kehittymiseen, avoimen ja kannustavan työyhteisön, mukavat työkaverit, hyvät etätyömahdollisuudet ja kattavia työsuhde-etuja kuten työterveyshuollon, lounas-, liikunta- ja kulttuuriedun. 

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä ja työt alkavat mahdollisimman pian / sopimuksen mukaan.

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 20.8.2020 mennessä sähköpostitse osoitteeseen rekrytointi@solwers.fi (kirjoita viestikenttään: Solwers Oyj, juristi) Lisätietoja tehtävästä antaa sähköpostitse Solwers Oyj:n toimitusjohtaja Stefan Nyström, stefan.nystrom@solwers.fi (mahdolliset tiedustelut kannattaa lomien vuoksi tehdä elokuussa).