(Poistunut julkaisusta)

Juristi
Kela

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.2.2020

Onko hyvä työyhteisö sinulle tärkeä asia? Innostaako sinua tavoitteellinen tekeminen, jossa onnistumisia haetaan yhdessä osaavien työkavereiden kanssa? Tule Kelaan teke-mään merkityksellistä työtä. Panostamme työhyvinvointiisi ja tarjoamme sinulle mahdolli-suuksia kehittyä ja kokeilla.

 

Haemme juristia perintäkeskukseen määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 14.4.2020 -23.2.2021. Työpiste voi sijaita joko Helsingissä, Jyväskylässä, Lahdessa, Lappeenrannassa, Rovaniemellä tai Tampereella.

 

Teet monipuolisia perinnän lakimiestehtäviä, jotka liittyvät saatavien vapaaehtoiseen ja oikeudelliseen perintään. Hoidat myös ulkomaan perintään, kuolinpesiltä perintään ja velkajärjestelyasioihin liittyviä lakimiestehtäviä ja toimit lakimiestukena muille asiantuntijoillemme. Tarvittaessa teet myös muita lakimiehen asiantuntemusta vaativia tehtäviä ja osallistut perinnän kehittämistehtäviin.

 

Saattaisit olla sopiva juristi meille, jos tunnistat itsesi näistä:

- Sinulla on oikeustieteen maisterin tai kandidaatin tutkinto.
- Sinulla on kokemusta lakimiestehtävistä.
- Kirjoitat ja puhut hyvää suomea, osaat myös ruotsia ja englantia hyvin.
- Hallitset haastavat asiakaspalvelutilanteet.
- Sinulla on reipas asenne työhön.
- Työskentelet itsenäisesti, mutta tunnistat tilanteet, joissa tarvitaan yhteistyötä.

 

Arvostamme suoritettua tuomioistuinharjoittelua ja kokemusta perintätehtävistä.

 

Kelassa toteutetaan turvallisuusselvityslain mukaisia turvallisuusselvityksiä.

 

Tehtävän palkka on alkaen 3400 e/kk.

 

Kiinnostuitko?

 

Hae tehtävää osoitteessa www.kela.fi./rekrytoi viimeistään 2.3.2020. Liitä hakemukseen hakemuskirje ja ansioluettelo. Kun hakemuksesi on saapunut meille, lähetämme vahvistuksen sähköpostiisi.

 

Lisätietoja tehtävästä antaa perintäkeskuksen päällikkö Heli Hänninen, puh. 0400 80 3678 tai vastaava suunnittelija Katja Sillgren puh. 050 551 7237.