(Poistunut julkaisusta)

JURISTI
Ylä-Savon Osuuspankki

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.1.2020

Etsimme pankkimme varainhoidon tiimin vahvistukseksi osaavaa

JURISTIA

Tehtävässä kohtaat asiakkaita konttoreillamme eri puolilla Ylä-Savoa sekä monikanavaisesti ympäri Suomen. Opastat ja autat asiakkaitamme heidän oikeudellisissa kysymyksissään. Asiakaspalvelu on sinulle luontaista ja hallitset haastavatkin asiakaskohtaamiset eikä esiintyminen tunnu sinusta vieraalta. Tehtäväsi koostuvat mm. perhe- ja perintöoikeudellisten toimeksiantojen hoitamisesta ja luovutuskirjojen laatimisesta. Konsultoit lisäksi asiakkaitamme henkilöverotukseen liittyvissä kysymyksissä.

Arvostamme sitä, että olet suorittanut oikeustieteen maisterin tai sitä vastaavan aikaisemman tutkinnon. Pidämme meriittinä, mikäli sinulla on entuudestaan työkokemusta kuvaamistamme tehtävistä ja olet suorittanut tuomioistuinharjoittelun.  Luonteeltasi olet järjestelmällinen etkä koe vieraaksi myynnillistä ajattelutapaa sekä toimimista myyntitiimin täysivaltaisena jäsenenä. Toivon mukaan myöskään liikkuminen Ylä-Savon toimialueella ei ole sinulle esteenä.

Tarjoamme sinulle haastavan ja paljon vuorovaikutusta sisältävän tehtävän, joka tarjoaa loistavan mahdollisuuden kehittää osaamistasi pankkialalla. Sinua odottaa huipputiimi ja parhaat työkaverit sekä Osuuspankkiryhmän laajat edut. Tartu rohkeasti haasteeseen!

Lisätietoja tehtävästä antavat:

  • myyntijohtaja Ville Pennanen, 4.2.2020 klo 14-16 ja 7.2.2020 klo 14-16. Puh. 045-6797265 tai ville.pennanen@op.fi sekä
  • toimitusjohtaja Mikko Paananen, 6.2.2020 klo 15-17 sekä 7.2.2020 klo 9-11. Puh. 040 081 7036 tai mikko.paananen@op.fi

Myy meille osaamisesi ja persoonasi lähettämällä hakemuksesi ja ansioluettelosi op-careers.fi -sivuston kautta viimeistään 15.2.2020.

OP Ylä-Savo on pohjoisen Savon sydämessä sijaitseva täyden palvelun pankki, joka palvelee asiakkaitaan Iisalmen, Lapinlahden, Kiuruveden, Sonkajärven ja Vieremän alueella. Pankillamme on noin 31 000 asiakasta, joita palvelemme 31 asiantuntijan voimin.