(Poistunut julkaisusta)

Juristi
Kalliolaw Asianajotoimisto Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.5.2019

Kalliolaw on liikejuridiikan asianajotoimisto, joka palvelee erityisesti kasvavia ja kansainvälisiä yhtiöitä. Meillä on toimistot Helsingissä, Lontoossa ja Turussa. Haemme nyt uutta osaajaa Helsingin toimistoomme.

Oletko kenties jo ansainnut kannuksesi liikejuridiikassa tai kiinnostavatko haasteet liikejuridiikan parissa?

Toimintamme laajentuessa haemme Helsingin toimipisteeseemme toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen juristia avustamaan ensisijaisesti liiketoiminnan sopimuksiin, riita-asioihin sekä muuhun liikejuridiikkaan liittyvissä toimeksiannoissa. Tarjoamme haasteelliset tehtävät ja mahdollisuuden kasvaa asiantuntijana kanssamme kansainvälisessä ympäristössä sekä peruspalkan lisäksi bonusmahdollisuuden. Edellytämme ennen töiden aloittamista suoritettua OTM-/OTK-tutkintoa; valmistumisen jälkeinen työkokemus liikejuridiikan alalta luetaan eduksi.

Työn menestyksekäs hoitaminen edellyttää halua tarttua ennakkoluulottomasti myös oman erityisosaamisen ulkopuolelle meneviin tehtäviin, ratkaisuhakuisuutta, joustavuutta sekä vankkaa sitoutumista asiakaspalveluun. Suomen kielen ohella sujuva suullinen ja kirjallinen englannin kielen taito on välttämätön. Ymmärrät asianajotoiminnassa edellytettävän tarkkuuden ja aikataulutuksen.

Lisätietoja antaa asianajaja, osakas Pekka Holopainen, puh. 050 5911 089, 10.5. klo 8.30–11.00 ja 15.5. klo 13.00–16.00. Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 20.5.2019 osoitteeseen pekka.holopainen@kalliolaw.fi.

Kalliolaw Asianajotoimisto Oy, Helsinki – Lontoo – Turku www.kalliolaw.fi