(Poistunut julkaisusta)

Juristi
Oy Hartwall Ab

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.3.2019

Haemme nyt juristia määräaikaiseen työsuhteeseen perhevapaan ajaksi. Pääset osaksi innostavaa työyhteisöä ja työskentelemään Suomen johtaviin juomataloihin kuuluvan yrityksemme asiantuntijatiimissä.

Toimit ensisijaisena lainopillisena tukena kaikissa liiketoimintaamme liittyvissä päivittäisissä asioissa. Juristinamme työhösi kuuluu myyntiyksiköidemme sopimusten laatiminen (mukaan lukien luotonvalvonta ja insolvenssikysymykset) sekä ostosopimuksissa avustaminen. Vastaat lisäksi vientiyksikkömme sopimusten valmistelusta ja ICT-oikeudellisista kysymyksistä.Työskentelet pääkonttorillamme Helsingin Pitäjänmäessä ja raportoit laki- ja viestintäasioista sekä yhteiskuntasuhteista vastaavalle johtajalle.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

  • Oikeustieteellistä korkeakoulututkintoa
  • 3-5 vuoden kokemusta vastaavista tehtävistä yrityksessä tai asianajotoimistossa
  • Vahvaa sopimusoikeudellista osaamista
  • Positiivista asennetta

Päivittäistavarakaupan ja/tai ravintola-alan tuntemus katsotaan eduksi

Työskentelyotteeltasi olet itsenäinen ja omaat hyvät vuorovaikutustaidot. Olet yhteistyö- ja organisointikykyinen ja kommunikoit sujuvasti sekä suomeksi että englanniksi.

Kiinnostuitko? Lisätietoja antaa pe 15.3. klo 14.00 - 15.00 ja to 21.3. klo 14.00 - 15.00 Hanna Sivenius, Johtaja, lakiasiat ja yhteiskuntasuhteet, p. 050 588 4994. Hae tehtävää 27.3. mennessä sähköisen hakulomakkeemme kautta. Liitäthän mukaan myös palkkatoiveesi.

Matkalla Suomen virkistävimmäksi työyhteisöksi

Hartwallilla hyvinvointi ei ala töistä lähtiessä, vaan töihin tultaessa. Uskomme, että hyviä asioita tapahtuu jos myös työpaikalla on mahdollisuus virkistyä. Meillä lasi on aina puoliksi täynnä.

Kannustamme kaikkia työntekijöitämme oppimiseen ja kehittymiseen. Rakennamme työkulttuuria, jonka ilmapiiri virkistää sekä uusia luovia työtapoja, jotka tuovat lisää innostusta ja energiaa työhön.