(Poistunut julkaisusta)

Juristi
Laurea-ammattikorkeakoulu Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.1.2019

Haemme nyt korkeakouluyhteisöömme sopimusoikeuden ja hallinnon vahvaa asiantuntijaa 

JURISTI

Laurea-ammattikorkeakoulu Oy tarjoaa sinulle näköalapaikan korkeakoulumaailmaan. Juridiikan asiantuntijana tuet korkeakoulun perustehtävää ja strategian mahdollistamista. Toimit oikeudellisena tukena eri sidosryhmien välillä ja käytät juridista osaamistasi laaja-alaisesti. Toimiessasi hallituksen sihteerinä pääset osallistumaan koko ammattikorkeakoulun kehittämiseen ja johtamiseen.

Vastaat TKI-hankkeiden sopimusten konsultaatiosta samoin kuin muiden sopimusten ja hankintakilpailutusten juridisesta ohjeistamisesta. Avustat myös sopimusten ja lausuntojen laatimisessa.

Odotamme, että sinulla on oikeustieteen maisterin tai aikaisempi oikeustieteen kandidaatin tutkinto. Edellytämme kokemusta hallinto- ja sopimusoikeuden parissa työskentelystä sekä näkemystä tekijänoikeusjuridiikasta. Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää hyvää suomen ja englannin kielen taitoa sekä hyviä vuorovaikutustaitoja. Haluat työskennellä korkeakouluympäristössä ja olet valmis tukemaan korkeakoulun toimintoja.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävänkuvan motivoituneessa ja innostuneessa tiimissä. Meille Laureassa on tärkeää, että voit kehittää omaa osaamistasi ja pääset vaikuttamaan työsi sisältöön.

Pääasiallinen työpaikkasi sijaitsee Tikkurilassa Vantaalla. Työsuhteen ehdot ja palkkaus ovat Yksityisen opetusalan työehtosopimuksen mukaiset. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva 1.4.2019 alkaen tai sopimuksen mukaan. Tehtävässä on kuuden kuukauden koeaika. Hakijoita pyydetään alustavasti varaamaan tiistai 5.2.2019 mahdollista haastattelua varten.

Lisätietoja tehtävästä antavat vararehtori Kimmo Hannonen, puh. 040 584 5859, tavoitettavissa 21.1.2019 klo 10-11 ja 22.1.2019 klo 9-12 sekä Mercuri Urvalin konsultit Kirpi Niemenmaa, puh. 040 5120257 tai Seija Malmi, puh. 040 5225330. Hakemukset palkkatoiveineen pyydämme jättämään viimeistään 24.1.2019 osoitteessa www.mercuriurval.fi viitteellä FI-13525.