(Poistunut julkaisusta)

Juristi
Kela

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.6.2018

Haemme Helsinkiin Etuuspalvelujen lakiyksikön sairauspäiväraharyhmään juristia.

Sairauspäiväraharyhmä vastaa sairauspäivärahan, työkyvyttömyyseläkkeiden, kuntoutusrahan ja erityishoitorahan ohjauksesta ja kehittämisestä.

Vastuullesi kuuluu sairauspäivärahaa koskevan etuuslainsäädännön soveltamisen ohjaaminen ja lainsäädännön kehittäminen. Työhösi kuuluu myös lausuntojen laatimista, etuusasioiden kouluttamista ja ohjeiden valmistelua eli työroolissasi korostuu osaaminen ja kokemus vaativassa asiantuntijatyössä. Teet yhteistyötä muiden asiantuntijoiden ja eri sidosryhmien kanssa.

Sinulla on ylempi korkeakoulututkinto oikeustieteestä (OTM/OTK) sekä kokemusta sosiaali- ja terveydenhuoltoalaa ja hallintomenettelyä koskevasta juridiikasta, mielellään myös sairauspäivärahasta. Lisäksi toivomme, että tunnet julkisen sektorin kantelu- ja muutoksenhakuprosessit.

Pystyt sujuvaan itsenäiseen työskentelyyn muuttuvissa ja kiireisissäkin työtilanteissa. Arvostamme myös hyviä vuorovaikutustaitoja ja yhteistyökykyä, olet joustava ryhmän jäsen.  Kokemus Kelan toimeenpanemasta sosiaaliturvasta katsotaan eduksi.

Osaamiskeskus tunnetaan asiantuntemuksesta ja vastuullisesta toiminnasta. Tämän mahdollistaa innostunut henkilöstömme, modernit työnteon tavat ja työkulttuuri. Tarjoamme mielenkiintoisen, itsenäisen ja vastuullisen työn sekä ison talon edut.

Tehtävän palkka on alkaen 3 799 e/kk.

Lisätietoja antavat ryhmäpäällikkö Heli Knihti, p.050 513 6466 tai osaamiskeskuksen päällikkö Mikko Toivanen p.040 1244 955.

  • viimeinen hakupäivä 27.6.2018
  • viitekoodi U0618-410

Täytä hakemus eRekry-palvelussamme. Onnistuneesta hakemuksesta saat vahvistuksen sähköpostiisi.