(Poistunut julkaisusta)

Juristi
Kalliolaw Asianajotoimisto Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.6.2018

Kalliolaw on liikejuridiikan asianajotoimisto, joka palvelee erityisesti kasvavia ja kansainvälisiä yhtiöitä. Meillä on toimistot Helsingissä, Lontoossa ja Turussa. Haemme nyt uutta osaajaa Turun tai Helsingin toimistoomme.

Oletko kenties jo ansainnut kannuksesi liikejuridiikassa tai kiinnostavatko uudet haasteet liiketoiminnan sopimusten parissa?

Haemme Turun tai Helsingin toimipisteeseemme toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen juristia hoitamaan ensisijaisesti ICT- sekä muihin liiketoiminnan sopimuksiin ja henkilötietolainsäädäntöön liittyviä työtehtäviä.

Tarjoamme haasteelliset tehtävät ja mahdollisuuden kasvaa asiantuntijana kanssamme kansainvälisessä ympäristössä.

Edellytämme suoritettua OTM/OTK-tutkintoa ja valmistumisen jälkeistä 1-4 vuoden työkokemusta liikejuridiikan parista.

Työn menestyksekäs hoitaminen edellyttää halua tarttua myös oman erityisosaamisen ulkopuolelle meneviin tehtäviin, ratkaisuhakuisuutta sekä vankkaa sitoutumista asiakaspalveluun. Suomen kielen ohella sujuva suullinen ja kirjallinen englannin kielen taito on välttämätön. Ruotsin tai saksan kielen taito luetaan eduksi.

Lisätietoja antaa asianajaja, osakas Tiina Kekäläinen, puh. 050 5965 969, 14.6.2018 mennessä. Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 15.6.2018 osoitteeseen tiina.kekalainen@kalliolaw.fi.

 

Kalliolaw Asianajotoimisto Oy

 

Helsinki – Lontoo – Turku

 

www.kalliolaw.fi