(Poistunut julkaisusta)

Juristi
Kela

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.3.2018

Haemme juristia Etuuspalvelujen lakiyksikön eläkeryhmään Helsinkiin.

Tehtäviisi kuuluvat eläke-etuuksiin ja eläkkeensaajan asumistukeen liittyvät juridiset tehtävät, ohjaus, neuvonta ja kouluttaminen sekä lainvalmisteluun ja lainsäädännön kehittämiseen osallistuminen. Toimit ryhmässä yhdessä muiden asiantuntijoiden kanssa ja tehtäviisi kuuluu lisäksi yhteistyötä Kelan sisäisten ja ulkoisten yhteistyökumppaneiden kanssa.

Sinulla on ylempi oikeustieteellinen korkeakoulututkinto. Olet työskentelytavoiltasi positiivinen, yhteistyökykyinen ja joustava vaihtelevissa työtilanteissa. Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää sinulta itsenäistä työskentelyotetta, hyviä vuorovaikutustaitoja ja joustavuutta. Sinulla on sujuva suullinen ja kirjallinen ilmaisutaito. Arvostamme eläkejärjestelmän ja eläke-etuuksien tuntemusta.

Tarjoamme mielenkiintoista ja haastavaa työtä, ajanmukaiset työvälineet ja ison talon edut. Meillä on käytössä myös erilaisia etätyömahdollisuuksia.

Lisätietoja antavat etuuspäällikkö Pirjo Raute, puh.  040 570 8728 ja osaamiskeskuksen päällikkö Regina Ollila, puh. 040 570 8739.

  • viimeinen hakupäivä 22.3.2018
  • viitekoodi U0318-269

Täytä hakemus eRekry-palvelussamme. Liitä hakemukseesi cv. Onnistuneesta hakemuksesta saat vahvistuksen sähköpostiisi.