(Poistunut julkaisusta)

Juristi, yritysjärjestelyt (M&A)
Helen Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.9.2020

Haluatko olla mukana rakentamassa markkinoiden asiakaskeskeisintä energiayhtiötä ja tuoda kanssamme uuden energia-aikakauden mahdollisuudet jokaisen ulottuville? 

Me Helenissä uudistumme voimakkaasti ja kehitämme jatkuvasti puhtaampia sekä ympäristöystävällisempiä tapoja tuottaa energiaa. Lämmön, jäähdytyksen ja sähkön lisäksi tarjoamme uusia, asiakkaidemme tarpeisiin yhä paremmin sopivia ratkaisuja alueelliseen ja uusiutuvaan energiaan, älykkäisiin kiinteistöihin sekä sähköiseen liikenteeseen. Uudet innovaatiot ovat osa arkeamme, ja ne syntyvät yhteistyössä asiakkaidemme kanssa.

Päästäksemme kunnianhimoisiin tavoitteisiimme ja palvellaksemme asiakkaitamme entistä paremmin etsimme nyt joukkoomme yritysjärjestelyihin erikoistunutta juristia (M&A).

Helenin tavoitteena on toimia murroksessa olevan energia-alan suunnannäyttäjänä yhdessä kumppaneidemme ja asiakkaidemme kanssa. Tule kasvavaan lakitiimiimme mahdollistamaan matkamme kohti uutta energia-aikakautta!

Päätehtävänäsi osallistut yritysjärjestelyjemme strategiseen suunnitteluun, toteutukseen, neuvotteluihin ja täytäntöönpanoon. Osaamistasi hyödynnetään jonkin verran myös IP-oikeuden, kilpailuoikeuden, tietosuojan sekä erilaisten energiatoimialan hankkeiden parissa. Teet tiivistä yhteistyötä liiketoimintojemme kanssa ja olet näin perillä siitä, mitä uutta meillä ja alalla tapahtuu. Yrityskaupat ja -järjestelyt, yhteisyrityksen perustaminen, erilaiset kumppanuussopimukset, rahoitussopimukset sekä Corporate Governance ovat sinulle tuttuja kokonaisuuksia, joihin pääset paneutumaan myös meillä.

Tehtävässä menestyminen edellyttää

  • Oikeustieteen maisterin tutkintoa
  • Kokemusta yritysjärjestelyjen parissa työskentelemisestä in-house-juristina, asianajotoimistossa tai muussa vastaavassa asiantuntijaorganisaatiossa
  • Kokemusta oikeudellisten yrityskauppasopimusten ja muun yrityskauppadokumentaation laatimisesta sekä DD-prosessien vetämisestä
  • Sujuvaa suullista ja kirjallista englannin ja suomen kielen taitoa. Muu kielitaito on myös eduksesi.

Tarjoamme sinulle vastuullisen roolin ja innostavan päämäärän osaavassa sekä yhteistyötä yli tiimirajojen tekevässä asiantuntijaorganisaatiossamme. Toimistomme sijaitsee Helsingin keskustassa, mutta varsinkin tällä hetkellä etätyö on olennainen osa arkeamme. Meillä on erilaisia henkilöstöetuja esimerkiksi laajasta vapaa-ajan tapaturmavakuutuksesta kulttuuri- ja liikuntaetuun. Pääset työskentelemään uudistuvalla alalla vastuullisessa yrityksessä.

Toivomme sinusta meille asiantuntevaa, liiketoimintalähtöistä, yhteistyötaitoista ja innostunutta kollegaa. Takaamme sinulle mielenkiintoisen roolin osana maailmanluokan osaajaorganisaatiotamme.

Jäikö jokin vielä mietityttämään? Voit kysyä meillä työskentelystä ja tehtävästä tarkemmin tulevalta esimieheltäsi Jaana Eklundilta (0400499444 / etunimi.sukunimi@helen.fi). Jaana on parhaiten tavoitettavissa puhelimitse maanantaina 14.9.2020 klo 13-16, tiistaina 15.9.2019 klo 14-15 sekä maanantaina 28.9. klo 13-15. 

Kohtasivatko energiamme? Mahtavaa! Voit laittaa hakemuksen rekryjärjestelmämme kautta (helen.fi/rekry), viimeistään 30.09.2020 mennessä. Arvostamme kovasti, jos liität videoesittäytymisen osaksi hakemustasi. Toivottavasti kuulemme sinusta pian!