(Poistunut julkaisusta)

Juristi, Yritysjärjestelyt (M&A)
Helen Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.11.2019

TULE TEKEMÄÄN UUTTA ENERGIATULEVAISUUTTA 

Me Helenissä kehitämme jatkuvasti puhtaampia ja ympäristöystävällisempiä tapoja tuottaa energiaa. Rakennamme uusia, asiakkaidemme tarpeisiin yhä paremmin sopivia palveluja. Uudet innovaatiot ovat osa arkeamme, ja ne syntyvät yhteistyössä asiakkaidemme kanssa. Liity joukkoomme.

Juristi, Yritysjärjestelyt (M&A)

Energia-alan murroksen ja uuden Helen Ventures -sijoitustoimintomme myötä etsimme Lakitiimiimme yritysjärjestelyihin erikoistunutta juristia. Helenin tavoitteena on toimia alan suunnannäyttäjänä yhdessä kumppaneidemme ja asiakkaidemme kanssa. Tule mukaan mahdollistamaan matkamme kohti uutta energia-aikakautta!

Tässä tehtävässä teet tiivistä yhteistyötä erityisesti Helen Ventures -toimintomme kanssa. Osallistut yritysjärjestelyjemme strategiseen suunnitteluun sekä täytäntöönpanoon. Osaamistasi hyödynnetään myös IP-oikeuden, kilpailuoikeuden, tietosuojan sekä erilaisten energiatoimialan hankkeiden parissa. Yrityskaupat ja -järjestelyt, yhteisyrityksen perustaminen, erilaiset kumppanuussopimukset, rahoitussopimukset sekä Corporate Governance ovat sinulle tuttuja kokonaisuuksia.

Tehtävässä menestyminen edellyttää

  • Oikeustieteen maisterin tutkintoa
  • Kokemusta yritysjärjestelyjen parissa työskentelemisestä in-house-juristina, asianajotoimistossa tai muussa vastaavassa asiantuntijaorganisaatiossa
  • Kokemusta yrityskauppasopimusten ja muun yrityskauppadokumentaation laatimisesta sekä DD-prosessien vetämisestä
  • Sujuvaa suullista ja kirjallista englannin ja suomen kielen taitoa. Muu kielitaito on myös eduksesi.

Tarjoamme sinulle vastuullisen roolin ja innostavan päämäärän osaavassa sekä yhteistyötä yli tiimirajojen tekevässä asiantuntijaorganisaatiossamme. Toimistomme sijaitsee Kampin Sähkötalossa ja voit työskennellä ajoittain myös etänä tai vaikka voimalaitostemme toimistotiloissa. Meillä on erilaisia henkilöstöetuja esimerkiksi vapaa-ajan tapaturmavakuutuksesta kulttuuri- ja liikuntaetuun. Pääset työskentelemään uudistuvalla alalla vastuullisessa yrityksessä.

Toivomme sinusta meille asiantuntevaa, liiketoimintalähtöistä, yhteistyötaitoista ja innostunutta kollegaa. Takaamme sinulle mielenkiintoisen roolin osana maailmanluokan osaajaorganisaatiotamme.

Kiinnostuitko? Voit kysyä tehtävästä lisää Jaana Eklundilta (0400499444 / etunimi.sukunimi@helen.fi). Jaana on parhaiten tavoitettavissa puhelimitse torstaina 5.12.2019 klo 10-12 sekä tiistaina 10.12.2019 klo 12-14. Hakea voit sähköisellä hakemuksellamme, viimeistään 16.12.2019 mennessä. Arvostamme kovasti, jos liität video-cv:n osaksi hakemustasi. Toivottavasti kuulemme sinusta pian!