Juristi / Huoltovarmuuskeskus, Helsinki
MPS-Yhtiöt

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 3.9.2021

Huoltovarmuuskeskus (HVK) on työ- ja elinkeinoministeriön hallinnonalan laitos, jonka tehtävänä on maan huoltovarmuuden ylläpitämiseen ja kehittämiseen liittyvä suunnittelu ja operatiivinen toiminta. Lisää tietoa: huoltovarmuus.fi

Haemme Helsinkiin

Juristia

vakituiseen työsuhteeseen. Hoidat Huoltovarmuuskeskuksen lakiasioita yhdessä toisen juristin kanssa. Tehtävään kuuluu muun muassa sopimusten ja hankintojen valmistelua, Huoltovarmuuskeskuksen muiden asiantuntijoiden neuvontaa sekä erilaisissa projekteissa avustamista. Tehtävä sijoittuu hallinto-osastolle ja esimiehenäsi toimii hallintojohtaja. Työskentelet tiiviisti myös muiden osastojen ja asiantuntijoiden kanssa ja opit tuntemaan huoltovarmuuden laaja-alaisen toimintakentän kaikki osa-alueet.

Hakemallamme henkilöllä on OTM-tutkinto (tai vastaava) sekä vähintään kolmen vuoden työkokemus lakimiehen työstä. Tehtävä edellyttää sopimusoikeuden ja hankintalainsäädännön tuntemusta sekä käytännön kokemusta sopimusten laadinnasta ja julkisista hankintamenettelyistä. Valtiontukilainsäädännön sekä hallinto-, kilpailu-, yhtiö- ja työoikeuden tuntemus luetaan eduksi, samoin kokemus valtionhallinnosta.

Olet toimintatavaltasi asiakaslähtöinen ja ratkaisukeskeinen ja hahmotat laajoja asiakokonaisuuksia. Sinulla on hyvät kirjoitustaidot ja osaat havaita ja kiteyttää oikeudellisesti olennaiset kysymykset asiakonteksteista. Erinomainen suomen kielen ja sujuva englannin kielen taito ovat tehtävässä välttämättömiä, ruotsin kielen taito on eduksi.

Tarjoamme sinulle itsenäisen, haastavan ja mielenkiintoisen työn yhteiskunnallisesti merkittävien asioiden parissa sekä mahdollisuuden kehittyä valtionhallinnon lakipalveluiden osaajana. Työpaikkasi sijaitsee keskeisellä paikalla Helsingin ydinkeskustassa.

Tehtävä alkaa 1.11.2021 tai sopimuksen mukaan.

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä antavat Huoltovarmuuskeskuksen hallintojohtaja Rain Mutka, puh. 050 559 1905 (puhelinajat: 9.9. klo 11-12 sekä 16.9. klo 11-12) sekä MPS:n konsultti Irene Turakainen, puh. 020 746 9457 (puhelinaika: 13.9. klo 10-11)

Täytä hakulomake palkkatoiveineen ja liitä mukaan CV ja hakemuksesi 20.9.2021 mennessä.

Tehtävään valitusta henkilöstä tehdään perusmuotoinen turvallisuusselvitys.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1495133
  • Tehtäväalue: Laki
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 20.9.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Irene Turakainen (irene.turakainen (a) mps.fi)
  • Sijainti: Helsinki