Juristi, Etuuspalvelujen lakiyksikkö
Kela

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 14.9.2021

Haemme Kelan valtakunnallisten asiakkuuspalvelujen tulosyksikön sairaanhoito- ja matkakorvausryhmään kokenutta juristia monipuolisiin tehtäviin 1.11.2021 alkaen tai sopimuksen mukaan.  

 
Tehtäviisi kuuluu mm. sairaanhoito- ja matkakorvauksiin liittyvän lainsäädännön tulkinta, matkakorvauksiin liittyviin hankintoihin osallistuminen sekä ratkaisutyön ohjaus, neuvonta ja koulutus. Osallistut yhteistyöhön eri viranomaisten ja muiden sidosryhmien kanssa sekä sairausvakuutuslain mukaisten etuuksien lainsäädännön kehittämiseen, valmisteluun ja kommentointiin. Olet mukana suorakorvausmenettelyyn ja tietojärjestelmiin liittyvien erilaisten sopimusten hallinnassa. Tarvittaessa tehtäviisi voi sisältyä myös muiden terveydenhuoltoetuuksien osaamiskeskuksen vastuulla oleviin etuuksiin liittyvää juristin työtä.

 

Työ edellyttää halua ja kiinnostusta sairausvakuutuslain mukaisten etuuksien kehittämiseen, toimivuuden seurantaan ja lainsäädännön tulkintaan. Työstä selviytyminen edellyttää itsenäistä työotetta, toimintaympäristön muutosten aktiivista seuraamista ja hyvää kirjallista ja suullista ilmaisutaitoa. Työssä menestyäksesi sinun tulee olla aikaansaava, joustava, yhteistyökykyinen ja vuorovaikutustaitoinen.

 

Sinulla on oikeustieteen maisterin tai kandidaatin tutkinto. Tehtävässä on eduksi monipuolinen kokemus juristin tehtävistä. Arvostamme terveydenhuollon ja sairausvakuutuksen tuntemusta sekä kokemusta julkishallinnon tehtävistä. Hyvä kielitaito (ruotsi, englanti) on eduksi.   

 

Tarjoamme mielenkiintoisen ja vastuullisen työn. Saat työhön perehdytyksen sekä kokeneiden kollegojen tuen. Palkka on alkaen n. 3 900 e/kk. Pääasiallinen työskentelypaikka on Helsingin Pitäjänmäellä, ja myös etätyö on mahdollista.

 

Lisätietoja antavat ryhmäpäällikkö Riikka Palomäki, riikka.l.palomaki@kela.fi,  p. 050 435 1763  tai osaamiskeskuksen päällikkö Reija Jääskeläinen, reija.jaaskelainen@kela.fi,  p. 040 588 2356.

 

Lue lisää Kelasta työnantajana osoitteessa www.kela.fi/rekrytoi

ja hae tehtävää 30.9.2021 mennessä. Liitä mukaan hakemuskirje sekä ansioluettelosi. Onnistuneesta hakemuksesta lähetämme sinulle sähköpostia.

 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1499271
  • Tehtäväalue: Julkishallinto ja järjestöt, Laki
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 30.9.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Reija Jääskeläinen
  • Puhelin: 0405882356
  • Sijainti: Helsinki