(Poistunut julkaisusta)

Jurist, vikarie
Svenska Handelshögskolan

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.1.2020

Hanken söker en jurist till Helsingfors. Anställningen är ett vikariat på 1-1,5 år. Till dina huvuduppgifter hör att stöda administrationen och ledningen i juridiska frågor. Du deltar i förberedningen av administrativa beslut och utvecklingsprojekt och tar i bred omfattning ställning till forskningsavtal och övriga avtal, samt ger juridisk rådgivning inom bl.a. offentlig upphandling, dataskydd, universitetsförvaltning och arbetsrätt. Du stöder hela Hanken i mångsidiga juridiska ärenden.

 

Vi förväntar oss att du har juris magisterexamen och erfarenhet i allmän förvaltning, gärna vid en utbildningsanstalt. För att vara framgångsrik i ditt arbete krävs utmärkta skriftliga kunskaper i svenska och goda kunskaper i engelska och finska. Du jobbar självständigt och har god förhandlings- och samarbetsförmåga. Erfarenhet av immaterialrätt och forskningsavtal är meriterande.

 

Vi erbjuder dig ett intressant och socialt arbete vid en internationell handelshögskola, i en informell arbetsmiljö med engagerade och ambitiösa medarbetare. Arbetet börjar enligt överenskommelse inom februari-mars månad.

 

Lönen baserar sig på universitetens lönesystem och är på kravnivå 11. Med prestationsnivån är utgångslönen 4400-4800 euro/månad beroende på dina meriter och arbetserfarenhet.

 

Närmare upplysningar om arbetet ger direktör Elina Stadigh, elina.stadigh@hanken.fi, 040-3521 299.

 

Ansökningar med tillhörande CV, riktas till Hankens rektor och inlämnas i Hankens ansökningsdatabas LAURA, senast måndag 20.1.2020.

Länk till annonsen: https://www.hanken.fi/sv/anstallda-associerade/lediga-platser