(Poistunut julkaisusta)

Juridiikan lehtori
Haaga-Helia ammattikorkeakoulu Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.1.2019

Haemme Liiketalouden yksikköön

juridiikan lehtoria

toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 15.3.2019 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Tehtävään kuuluu pääasiallisesti finanssialan juridiikan ja yksityisoikeudellisten aineiden opetusta Finanssi- ja talousasiantuntijan sekä Liiketalouden koulutusohjelmissa. Lisäksi lehtori ohjaa opiskelijoiden oppimisprojekteja ja opinnäytetöitä sekä osallistuu opetuksen kehittämiseen, tutkimus- ja kehittämistoimintaan sekä yhteisöille tarjottavaan palveluliiketoimintaan. Valmiudet vaihtuvissa opettaja- ja ohjaustiimeissä työskentelyyn sekä digitaalisissa oppimisympäristöissä toimimiseen ovat olennaisia työssä onnistumisen edellytyksiä.

Hakijalta edellytämme osaamista yksityisoikeuden alalta ja erityisesti vahvaa finanssialan juridiikan tuntemusta. Lisäksi edellytämme soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa, vähintään kolmen vuoden työkokemusta tehtävään soveltuvalta alalta, kykyä opettaa myös englannin kielellä sekä pedagogista pätevyyttä tai valmiutta pedagogisten opintojen suorittamiseen sovitussa ajassa. Rahoitusalan muu osaaminen katsotaan hakijalle eduksi.

Tarjoamme dynaamisen ja kansainvälisen toimintaympäristön, innostuneen työilmapiirin ja hyvät mahdollisuudet itsensä kehittämiseen. Työsuhteen ehtojen osalta noudatamme yksityistä opetusalaa koskevaa työehtosopimusta.

Lisätietoja antaa koulutusohjelmajohtaja Heidi Théman 10.1. klo 9 - 10 ja 14.1. klo 16.30 - 17.30, p. 040 488 7129.

Hae tehtävää viimeistään 20.1.2019. Liitä hakemuslomakkeeseen CV.