(Poistunut julkaisusta)

Juotostaitoisia elektroniikkatyöntekijöitä Lohjalle
ENICS FINLAND OY

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.10.2018
ENICS FINLAND OY
Enics on yksi maailman suurimmista teollisuuselektroniikkaan keskittyneistä elektroniikan valmistuspalveluyrityksistä. Palvelumme käsittää suunnittelun tukemisen, tuotannollistamisen, valmistuksen, materiaalihallinnan ja logistiikan sekä varaosapalvelut. Enicsillä on tehtaita Suomen lisäksi Ruotsissa, Virossa, Sveitsissä, Slovakiassa ja Kiinassa. Lohjan tehtaalla Gunnarlankadulla työskentelee lähes 260 elektroniikan eri alojen ammattilaista.
www.enics.com
Toimenkuva
Pidätkö tiimityöskentelystä? Haluatko työskennellä kansainvälisessä yrityksessä? Onko tarkoituksesi kehittää itseäsi elektroniikan osaajana?

Hienoa, sillä Enics tarvitsee juotostaitoisia elektroniikkatyöntekijöitä kokoonpanotehtäviin. Työ on pääsääntöisesti kolmessa vuorossa arkisin. Tehtävät alkavat yleensä määräaikaisena, mutta usein niiden kautta on mahdollisuus vakinaistua ja myös siirtyä vaativampiin tehtäviin.
Odotamme sinulta
Aiempi kokemus elektroniikan tuotantotyöstä ja vuorotyöstä. Työ vaatii sorminäppäryyttä, hyvää näkökykyä, nopeutta ja tiimityöskentelytaitoja.
Koulutus ja työkokemus
Alalle soveltuva koulutus on eduksi, mutta ei välttämätöntä ja alan tuore työkokemus on valttia.
Muut tiedot
Enics on kansainvälinen yritys, jossa sinulla on mahdollisuus kasvaa ja kehittyä alan ammattilaiseksi. Hae tehtävää heti, sillä osaajia palkataan jatkuvasti. Huolellisesti täytetty hakuprofiili nopeuttaa sen käsittelyä.
Kesto
Sopimuksen mukaan
Lisätietoja
Minna Peltomaa, minna.peltomaa@vmp.fi, 040 307 5404
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 30.11.2018 mennessä.