(Poistunut julkaisusta)

JUOTOSTAITOINEN KOKOONPANOTYÖNTEKIJÄ Helsinkiin
Temp-Team Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.2.2020

Yritysesittely

TEMP-TEAM Finland Oy on osa JuhlerGroup-konsernia, joka on välittänyt työntekijöitä eri toimialoille jo vuodesta 1979. Konserni on yksi pohjoismaiden suurimmista henkilöstöpalvelualan yrityksistä. Suomessa TEMP-TEAM Finlandin palveluvalikoimaan kuuluu rekrytointien ja työvoimavuokrauksen lisäksi henkilöarvioinnit, työnhakuvalmennus sekä suorahaut. Auktorisoituna henkilöstöpalveluyrityksenä noudatamme alan eettisiä toimintaperiaatteita.

Työnkuvaus

Asiakasyrityksemme on pienelektroniikkatuotteiden ammattilainen. Etsimme heille nyt vahvistusta tuotantopuolelle nimikkeellä

JUOTOSTAITOINEN KOKOONPANOTYÖNTEKIJÄ Helsinkiin

Etsimällämme henkilöllä on aiempaa kokemusta pienelektroniikan huolto- ja kehitystehtävistä tai tehtävään soveltuva koulutustausta. Erityisesti tärkeää on juotostaito sekä johtosarjojen tekeminen. Myös muu tausta elektroniikan kokoonpanotehtävistä katsotaan eduksesi. Johtosarjojen tekemiseen on mahdollista saada erillinen perehdytysjakso muun koulutuksen lisäksi.

Asiakasyrityksemme tarjoaa pitkäaikaisen ja mielenkiintoisen työtehtävän vakavaraisessa yrityksessä. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Tehtävä sijaitsee yrityksen Helsingin toimipisteessä ja on kokopäiväinen.

Kiinnostuitko?

Jätä hakemus mahdollisimman pian palkkatoiveen kera osoitteessa www.temp-team.fi - Löydä töitä - JUOTOSTAITOINEN KOKOONPANOTYÖNTEKIJÄ Helsinkiin.Tiedustelut: info.tampere@temp-team.fi.