(Poistunut julkaisusta)

Juotostaitoinen elektroniikkatyöntekijä
Temp-Team Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.5.2019

Yritysesittely

TEMP-TEAM Finland Oy on osa JuhlerGroup-konsernia, joka on välittänyt työntekijöitä eri toimialoille jo vuodesta 1979. Konserni on yksi pohjoismaiden suurimmista henkilöstöpalvelualan yrityksistä. Suomessa TEMP-TEAM Finlandin palveluvalikoimaan kuuluu rekrytointien ja työvoimavuokrauksen lisäksi henkilöarvioinnit, työnhakuvalmennus sekä suorahaut. Auktorisoituna henkilöstöpalveluyrityksenä noudatamme alan eettisiä toimintaperiaatteita.

Työnkuvaus

Asiakasyrityksemme on pitkänlinjan ammattilainen erikoistuen hälytys- ja viestintätekniikan laitteisiin ja valmistukseen. Etsimme heille nyt osaajaa nimikkeellä

Juotostaitoinen elektroniikkatyöntekijä

Toivomme kokemusta käytännönläheisistä työtehtävistä, kokemusta juottamisesta ja sähköalan peruskoulutusta. Arvostamme motivoitunutta asennetta ja halua oppia yhdessä tiimin tuella. Työsuhde on aluksi määräaikainen, mutta mahdollisuus jatkoon.

Työpaikka sijaitsee Helsingissä hyvien kulkuyhteyksien päässä. Asiakasyrityksemme tarjoaa kehittymistä seuraavan palkkausmallin, rennon työyhteisön ja hyvän perehdytyksen tehtävään. Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä!

Oletko etsimämme henkilö?

Hae tehtävää mahdollisimman pian kotisivujemme kautta osoitteessa www.temp-team.fi - Löydä töitä - Juotostaitoinen elektroniikkatyöntekijä.

Mikäli sinulle heräsi kysyttävää, voit olla yhteydessä konsulttiimme Inga Koivumäkeen s-postilla inga.koivumaki@temp-team.fi tai puhelimitse 040 719 1713 (arkisin klo 9-16).