(Poistunut julkaisusta)

Juotostaitoinen elektroniikkatyöntekijä
ENICS FINLAND OY

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.12.2018
ENICS FINLAND OY
Enics on yksi maailman suurimmista teollisuuselektroniikkaan keskittyneistä elektroniikan valmistuspalveluyrityksistä. Palvelumme käsittää suunnittelun tukemisen, tuotannollistamisen, valmistuksen, materiaalihallinnan ja logistiikan sekä varaosapalvelut. Enicsillä on tehtaita Suomen lisäksi Ruotsissa, Virossa, Sveitsissä, Slovakiassa ja Kiinassa. Lohjan tehtaalla Gunnarlankadulla työskentelee lähes 260 elektroniikan eri alojen ammattilaista.
www.enics.com
Toimenkuva
Pidätkö tiimityöskentelystä? Haluatko työskennellä kansainvälisessä yrityksessä? Onko tarkoituksesi kehittää itseäsi elektroniikan osaajana?

Hienoa, sillä Enics tarvitsee juotostaitoista elektroniikkatyöntekijää kokoonpanotehtäviin. Työ on pääsääntöisesti kolmessa vuorossa arkisin. Tehtävät alkavat yleensä määräaikaisena, mutta usein niiden kautta on mahdollisuus vakinaistua ja myös siirtyä vaativampiin tehtäviin.
Odotamme sinulta
Odotamme sinulta aiempaa kokemusta elektroniikan tuotantotyöstä ja vuorotyöstä. Työ vaatii sorminäppäryyttä, hyvää näkökykyä, nopeutta ja tiimityöskentelytaitoja. Alalle soveltuva koulutus on eduksi, mutta ei välttämätöntä mutta alan tuore työkokemus on valttia! Enics on kansainvälinen yritys, jossa sinulla on mahdollisuus kasvaa ja kehittyä alan ammattilaiseksi
Koulutus ja työkokemus
Alan koulutus eduksi, osaaminen ja juotostaito kuitenkin tärkeintä!
Muut tiedot
Hae tehtävää vaikka heti oheisesta linkistä. Huolellisesti täytetty hakuprofiili nopeuttaa hakusi käsittelyä.
Kesto
Alkuun määräaikainen VMP:n kautta
Lisätietoja
Johanna Harjumäki, Johanna.Harjumaki@vmp.fi, 040 307 5402 (tied. ark. klo 8-10)
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 15.02.2019 mennessä.