(Poistunut julkaisusta)

Juniorkonsultteja
Azets

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.10.2018

Azets on Pohjoismaiden johtava taloushallinnon, HR-palveluiden ja palkanlaskennan ulkoistuspalveluja ja järjestelmiä tarjoava yritys. Yhdistämme asiakkaamme liiketoiminnan ymmärryksen markkinoiden parhaisiin työkaluihin. Azets-konsernissa on yli 3000 työntekijää, ja Suomessa meitä Azetslaisia on 16:lla eri paikkakunnalla. Tuemme asiakkaidemme kasvua ja tuotamme tietoa päätöksenteon tueksi hyödyntämällä uusinta teknologiaa. Kehitämme ratkaisuja, jotka auttavat pienentämään kustannuksia ja parantavat kilpailukykyä. Lisätietoja löydät osoitteesta www.azets.fi.


Oletko kiinnostunut laajentamaan osaamistasi, samaan kokemusta erilaisista yrityksistä ja toimialoista, työskentelemään hienojen asiakkaidemme kanssa sekä liittymään osaksi innostunutta, energistä ja ammattitaitoista työyhteisöämme? Lisäksi jos, “Less hassle. More value.” kuulostaa sinulle luontaiselta, niin haemme nyt useita kehittymishaluisia


Juniorkonsultteja


kasvavaan teknologiayksikköömme Helsinkiin. Juniorkonsulttina työskentelet monipuolisissa tehtävissä taloushallinnon järjestelmien käyttöönottojen ja asiakasneuvonnan parissa. Tarkemmat kuvaukset tehtävistä löydät alta.


Microsoft D365 Business Central -konsultti
- Työskentelet Microsoftin uusimman ERP-järjestelmän parissa
- Kykyjesi mukaan sinusta voi kehittyä “full stack”-osaaja, joka taitaa sekä ERP-ohjelmoinnin että -konsultoinnin


Työaika ja -työvuorokonsultti
- Työskentelet Quinyxin ja Visman työaikajärjestelmien parissa
- Tehtävässä opit hallitsemaan työsuhteen elinkaareen liittyvät vaiheet ja niihin liittyvät työehtosopimukset
- Pääset mukaan modernisoimaan työvuorojen hallintaa kun siirrämme asiakkaidemme manuaalisia prosesseja pilvipohjaisiin työkaluihin


Matkalaskukonsultti
- Työskentelet markkinoiden johtavien matkalaskujärjestelmien kanssa
- Olet mukana murroksessa, jossa Excel-pohjaisesta kulujenhallinnasta siirrytään älykkääseen mobiiliin matka- ja kulujenhallintaan


Tiedonhallinnan konsultti
- Työskentelet M-Files-tiedonhallintajärjestelmän asiantuntijana
- Paperiton toimisto on nykypäivää, mutta sen saavuttamiseksi vaaditaan tehokas tiedonhallintajärjestelmä. M-Files on markkinoiden innovatiivisin järjestelmä tietojen hallintaan, jonka asiantuntijana hallitset niin dokumenttien luokittelurakenteet, dynaamiset tiedonhakunäkymät kuin älykkäät työnkulut ja automaatiot.


Asiakasportaalimme pääkäyttäjä
- CoZone-asiakasportaalimme on työkalu tiedonvälitykseen, jota käyttää yli 100 000 käyttäjää Pohjoismaissa ja Englannissa. Portaali kokoaa yhteen tarjoamiamme palveluita ja lisätuotteita, kuten sähköiset palkkalaskelmat ja BI-dashboardit.
- Toimit osana globaalia pääkäyttäjätiimiä, joka toimii linkkinä tuotekehityksen ja palvelutuotannon välillä


Voit olla koulutukseltasi esimerkiksi vastavalmistunut kauppatieteilijä, DI tai tradenomi, tai olet jo hankkinut työkokemusta talous-, palkka- tai järjestelmäkonsultoinnin parista. Tukenasi toimii osaava tiimi talous- että IT-asiantuntijoita.


Juniorkonsultti kehittää ratkaisuja asiakkaan haasteisiin, vastaa sovellus- ja järjestelmäneuvonnasta ulkoisille ja sisäisille asiakkaille sekä järjestää järjestelmäkoulutuksia. Tehtävään kuuluu myös osallistuminen järjestelmien käyttöönottoprojekteihin. Osaamisesi karttuessa sinulla on mahdollisuus osallistua myös järjestelmiemme ja palvelujemme myyntiprosessiin.


Tehtävässä ovat eduksi laskennan osaamisen lisäksi asiakaspalveluhenkisyys, analyyttisyys, sekä dokumentointi- ja viestintätaidot, joita hyödynnät yhteistyössä asiakkaan ja Azetsin IT-asiantuntijoiden kanssa.


Riippuen tehtävästä toivomme sinulta:


- Kiinnostusta järjestelmiä kohtaan
- Halua kehittyä konsultoinnin ammattilaiseksi
- Osaamista taloushallinnosta tai teknologiasta
- Halua työskennellä asiakasrajapinnassa vaihtelevissa projekteissa
- Kykyä tunnistaa ongelmakohtia ja löytää niihin ratkaisuja
- Osaat määritellä ja kuvata prosesseja
- Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa, ruotsin kielen osaaminen on eduksi


Tarjoamme sinulle mahdollisuuden haastaa itseäsi ja kehittyä taloushallinnon järjestelmien moniosaajaksi. Pääset nopeasti kartuttamaan ja hyödyntämään kokemustasi, sillä vaihtuvat mielenkiintoiset projektit eri toimialoilla seuraavat toisiaan. Olet osa kansainvälistä ja kasvavaa organisaatiota, jossa on ison yrityksen kattavat henkilöstöedut. Työyhteisömme on avoin ja kannustava. Konsulttimme kiittelevät sitä, että tiimien välillä tehdään paljon yhteistyötä ja jaetaan ammattitaitoa.


Käytössäsi on nykyaikaiset työvälineet ja tukenasi osaavat työkaverit. Mukavat toimitilamme sijaitsevat keskeisellä paikalla Helsingin rautatieaseman välittömässä läheisyydessä erinomaisten kulkuyhteyksien varrella ja lounasvaihtoehtojen äärellä. Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen.


Lisätietoja tehtävästä antaa Olli Päivärinta, 044 353 7698, tai olli.paivarinta@azets.com. Jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 21.10. Mainitsethan hakemuksessasi mitkä avoinna olevista tehtävistä sinua kiinnostavat.


Lähetä meille myös lyhyt (30 sek) video itsestäsi, jossa vastaat kysymykseen “Miksi juuri sinä olisit sopiva Azetsille konsultiksi?”. Katso tarkemmat ohjeet ja lisätiedot täältä:


http://oikotie.fi/rec30/XTVA


Toimi nopeasti, sillä täytämme paikan heti, kun sopiva henkilö löytyy!