(Poistunut julkaisusta)

JUNIORI TESTAUSSUUNNITTELIJA
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.9.2019
Oitec Oy etsii riveihinsä juniori testaussuunnittelijaa. Voit olla jo valmistunut tai vastavalmistumassa oleva AMK tai diplomi- insinööri, joka etsii itselleen uusia haasteita. Pääset suunnittelemaan testausprojekteja alusta loppuun yhdessä asiantuntevan tiimin kanssa. Tässä tehtävässä pääset valjastamaan osaamisesi mielenkiintoisten projektien käyttöön ja oppimaan lisää alan ammattilaisilta. Täytämme paikan heti sopivan kandidaatin löydyttyä, joten hae paikkaa jo tänään!
KUVAUS
Tässä tehtävässä pääset osallistumaan erilaisiin testausprojekteihin alusta loppuun aina testaussuunnitelmien teosta lopputuotteen käyttöönottoon. Työtehtäviin kuuluu testerien toimivuustestausta, ohjelmoinnin ja elektroniikan suunnittelua. Projektin ollessa käynnissä hoidat yhteydenpitoa asiakkaiden suuntaan päivittäisellä tasolla. Tehtävään tarjotaan perehdytys ja tukena testaussuunnittelussa sinulla on osaava ja motivoiva tiimi. Tehtävä sopii sinulle, jolla on halua kehittyä testauksen parissa kovaa kasvua takovassa joukossa.

Tarjoamme


* Kasvavan yrityksen
* Osaavan tiimin ja tiimin tuen
* Eturivin näkyvyyden testaukseen
* Mahdollisuuden kehittyä työssään
* Liikuntamahdollisuuden kuntosalilla, toimiston yhteydessä


Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä
TYÖNKUVA

* Testerien valmistus ja toimivuustestaus
* Ohjelmisto- ja elektroniikkasuunnittelu
* Dokumentointi

ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Etsimällämme henkilöllä on tehtävään soveltuva teknisen alan koulutus (esim. ohjelmisto- tai elektroniikkasuunnittelulinjalta). Sinulle on ehkä karttunut jo hieman työkokemusta alalta tai olet vastavalmistunut. Opintoihisi on sisältynyt ohjelmointia ja sinulla on perusymmärrys LabView:stä tai TestStandistä. Piirilevyjen lukeminen on sinulle myös tuttua. Puhut sujuvaa suomea ja englantia

Etsimällämme henkilöllä on:


* Soveltuva teknisen koulutus (yliopisto / AMK)
* Analyyttinen ote ongelmanratkaisuun ja itseohjautuva työote
* Perusymmärrys LabView:stä tai TestStandistä
* Erinomaiset tekniset taidot ja ymmärrystä testauksesta
* Sujuvat suomen ja englannin kielen taidot


Muuta tietoa


* Aloitus: Heti sopivan kandidaatin löydyttyä
* Kesto: Määräaikainen 12kk, jonka jälkeen rekrytointi on mahdollinen
* Osa- aikainen tuntisopimus 20- 37,5 h
* Sijainti: Hirsalantie 11, 02420 Jorvas
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Oitec Oy puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille{target="_blank"}.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Oitec valmistaa laitteistoja, jolla suoritetaan elektroniikka- sekä mekaniikkatestausta. Tämän lisäksi yritys tarjoaa konsulttipalveluja ja kokeellisia design palveluja (FCT Testing = Funktionaalisuustestausta). Yritys on kasvanut tasaisesti LV:n kannalta viime vuosina, vaihtaen 1,3 milj. vuonna 2018.
Oitec Oy{target="_blank"}