(Poistunut julkaisusta)

Juniori osaaja kiinteistöjen tutkimus- ja korjaustöiden asiantuntijatehtäviin
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.2.2020
Sinä motivoitunut ja alasta aidosti kiinnostunut aloitteleva asiantuntija - etsimme asiakkaallemme RKM Groupille osa-aikaista talotekniikan tai LVI-alan osaajaa! Pärjäät tässä tehtävässä, jos sinulla on työtä pelkäämätön ja kehittymishaluinen asenne sekä toimit luontaisesti vuorovaikutuksessa ihmisten kanssa. Tässä tehtävässä pääset monipuolisesti mukaan eri tehtäviin yrityksen palveluissa, ja otat myöhemmin myös itsenäisesti vastuuta laajalla skaalalla. Tartu mahdollisuuteen ja hae heti!
KUVAUS
Työskentelet rakennussaneeraushankkeiden parissa, ja työtehtäväsi pitävät sisällään taloteknisiä asiantuntijatehtäviä. Teet mm. riskikartoituksia, rakennetutkimuksia ja kuntoarvioita pääasiassa taloyhtiöihin ja julkisiin rakennuksiin. Työskentelet tiiviissä yhteistyössä projektin eri rooleissa olevien henkilöiden kanssa ja olet vuorovaikutuksessa jatkuvasti myös asiakkaan kanssa. Työtä tehdään pääasiassa kentällä, joten työpäivät ovat hyvinkin vaihtelevia! Kohteissa tehtävän työn lisäksi työtehtäviin kuuluu myös raportointi.

Tarjoamme


* Loistavat mahdollisuudet oman asiantuntijuuden kehittämiseen
* Monipuoliset työtehtävät, jotka mahdollistavat useiden asioiden oppimisen lyhyen ajan sisällä
* Asiantuntevat työkaverit ympärillesi


Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä
TYÖNKUVA

* Talotekniset asiantuntijatehtävät (ei suunnittelu)
* Asbesti- ja riskikartoitukset
* Kosteusmittaukset
* Sisäilmatutkimukset (esim. ilmamäärämittaukset, rakennetutkimukset, putkistokuvat)
* Kuntoarviot
* Energiatodistukset
* Valvontatehtävät


Osaamisestasi riippuen saatat hoitaa myös LVI- ja sähköpuolen asioita.
ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Soveltuvat opinnot (esim. talotekniikan, rakennustekniikan, LVI- tai rakennusinsinööri)
* Sujuva suomen kielen taito
* Hyvät Office-ohjelmien taidot


Etsimämme henkilö on:


* Alasta kiinnostunut & kehittymishaluinen
* Huolellinen
* Itsenäinen
* Vuorovaikutustaitoinen


Muuta tietoa


* Aloitus: Helmikuun alku
* Kesto: 12 kk
* Sijainti: Pääkaupunkiseutu
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
RKM Group tarjoaa kiinteistöjen tutkimus- ja korjaustöiden asiantuntemuksen käyttöönne. Laaja-alainen kokemus vesivahingoista ja sisäilmaongelmista tulee hyödyksi vahinkoja kartoittaessa. Kuntotutkimusten ja vahinkosaneerauksen asiantuntijat tuntevat tehokkaimmat tavat selvittää mahdollisten vaurioiden laajuus. Kun vauriot on kartoitettu kattavasti ja huolellisesti, niiden korjausta edellyttävät toimenpiteetkin voidaan määritellä mahdollisimman tarkasti.