(Poistunut julkaisusta)

Junior yritysmyyjä, kokoaikainen, Kodin Terra
Osuuskauppa Arina

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.10.2020
Oletko valmis aloittamaan urasi yritysmyynnissä? Löytyykö sinulta tässä roolissa hyödyllisiä pehmeitä taitoja, kuten kuunteleminen, helposti lähestyttävä ja tuloshakuisuus? Jos vastasit kyllä, saatat olla etsimämme junior yritysmyyjä!

Etsimme sinua
Me Studentworkilla etsimme asiakkaallemme, Kodin Terralle, tuloshakuista junior yritysmyyjä vakituiseen työsuhteeseen Rovaniemelle. Tehtävä on kokoaikainen ja tulet työllistymään Studentworkin kautta Kodin Terralle. Aloitus tehtävässä on joulukuun 2020 alussa tai tammikuun 2021 puolivälissä.

Junior yritysmyyjänä sovit asiakastapaamisia myymälään, työmaalle tai vaikka kahvikupin äärelle ja suunnitellet yksilölliset palvelut tehostamaan asiakkaidesi arjen sujuvuutta. Rakennat omaa asiakaskoriasi ja huolehdit sen kannattavuudesta. Kehität kumppanuuksia alueen urakoitsijoiden ja rakennusliikkeiden kanssa. Teet yhteistyötä tiimikavereiden kanssa ja kehitätte asioita yhdessä. Lisäksi tehtäviisi kuuluu kuluttaja-asiakkaiden palvelu myymälässä. Tässä roolissa menestymistä tukevat tärkeimmät pehmeät taidot ovat helposti lähestyttävä, tuloshakuisuus ja järjestelmällinen. Tämä työ tarjoaa mahdollisuuden päästä tekemään aidosti yhteistyötä ja luomaan Kodin Terrasta urakoitsijoiden ja rakennusliikkeiden kumppanin! Tämä onkin loistava uralähtö yritysmyyjän tehtäviin.

He ovat Osuuskauppa Arinan asiakkaiden, eli pohjoissuomalaisten kotitalouksien omistama rautakauppa, joka tarjoaa tuotteet ja ratkaisut pieniin sekä suuriin kodin projekteihin. Kodin Terrassa asiointi on paljon muutakin kuin oikean sävyisen maalin löytämistä. Se on muun muassa Bonusta ja tuote-etuja omistajalle, mutta samalla se on myös panostus Pohjois-Suomeen, sillä Arinan tuotot investoidaan alueen palveluiden kehittämiseen.

Kotitalouksien ohella he palvelevat myös paikallisia rakennusyrittäjiä. Osana rautakauppaa toimiva S-Yrityspalvelu huolehtii ammattiasiakkaan työmaan arjen sujuvuudesta. Tärkeimpänä tehtävänä on siis varmistaa, että työmaalla tarvittavat tuotteet on vaivattomasti saatavilla juuri oikeaan aikaan. Lue lisää täältä: https://www.kodinterra.fi/fi/terra

Pääasialliset tehtävät
 • Asiakastapaamisten sopiminen ja niiden pitäminen
 • Yritysasiakkaiden palvelu sekä heidän arjen helpottaminen
 • Oman asiakaskorin rakentaminen, kasvattaminen sekä kannattavuudesta huolehtiminen
 • Yhteistyö ja asioiden kehittäminen tiimikavereiden kanssa
Odotamme sinulta
 • Kykyä kuunnella asiakasta sekä helposti lähestyttävyyttä
 • Järjestelmällistä työotetta sekä paineensietokykyä
 • Tuloshakuisuutta ja kykyä luoda kumppanuuksia
 • Sujuvia vuorovaikutustaitoja suomen kielellä
 • Halua ja motivaatiota menestyä myynnin tehtävissä
Tarjoamme sinulle mahdollisuuden
 • Tilaisuuden kerryttää arvokasta työkokemusta yritysmyynnistä ja kehittää taitojasi
 • Mahdollisuuden luoda Kodin Terran yritysmyynnin kasvua
 • Kattavan perehdytyksen
 • Mukavan ja työntekijää arvostavan työyhteisön
 • Yrityskulttuurin, joka on mukautuva, uuttaa oppiva ja kehityshaluinen, myynti- ja asiakaspalveluhenkinen
 • Hyvän ja tunnetun työnantajan sekä heidän kattavat ura- ja kehittymismahdollisuudet

Hae tehtävään heti!
Mikäli tunnistit itsesi yllämainitusta, niin haethan tehtävään nopeasti, sillä etenemme heti potentiaalisten hakijoiden kanssa. Viimeinen hakupäivä on 10.11.2020, mutta nopeus on valttia! Lisätietoja tehtävästä antaa Senior Recruitment Manager Wilma Vilen (0409402670, wilma.vilen@studentwork.com). Huomioithan, ettemme voi tietosuojasyistä ottaa hakemuksia vastaan mailitse, ja hoidamme asiakasyrityksen puolesta kaikki tiedustelut työpaikkaan liittyen.

Lisätietoa rekrytointiprosessistamme
Me Studentworkilla uskomme, että työssä menestymiseen ei välttämättä aina tarvita pitkää työkokemusta, vaan pehmeät taidot ja halu kehittyä kantavat pitkälle. Tämän vuoksi rekrytointiprosessiimme kuuluu persoonallisuusarviointi, joka kartoittaa roolissa tarvittavia pehmeitä taitojasi. Kartoittamalla työn kannalta kriittisiä pehmeitä taitoja, voimme auttaa lyhyemmänkin työkokemuksen omaavia osaajia tunnistamaan ja sanoittamaan omia vahvuuksiaan paremmin sekä työllistymään helpommin ja nopeammin. Meidän kautta hakiessasi saat tekemääsi persoonallisuusarvointiin perustuvan henkilökohtaisen palauteraportin myös itsellesi myöhempää käyttöä varten. Hakuprosessiimme kuuluu myös haastattelu sekä Studentwokilla että asiakasyrityksessä, joten rekrytoinnin edetessä pääset tutustumaan vielä paremmin meihin molempiin.

Lisätietoa Studentworkista
Studentwork on pehmeisiin taitoihin keskittyvän rekrytoinnin johtava toimija, joka toimii pohjoismaisesti sekä työnhakijoiden että työnantajien luotettuna neuvonantajana. Me autamme työnhakijoita löytämään oman unelmatyönsä tunnistamalla heidän pehmeät taitonsa sekä piilevän potentiaalin. Käyttämiemme persoonallisuusarviointiemme avulla pystymme tunnistamaan työnhakijoiden vahvuudet paremmin sekä vähentämään heidän osaamiseensa liittyviä ennakkoluuloja. Me rakennamme parempaa työelämää yhdistämällä toisilleen sopivimmat työnhakijat ja työnantajat keskenään!