(Poistunut julkaisusta)

Junior web-ohjelmoija, kokoaikainen, Verkkoasema Oy, Oulu  
Verkkoasema Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.1.2020
Kiinnostaako sinua uusi työ web-kehityksen parissa? Haluatko mukaan letkeään porukkaan? Jos vastasit kyllä, saatat olla etsimämme Junior web-ohjelmoija! 
 
Etsimme sinua 
 
Me Studentworkilla etsimme asiakkaallemme, Verkkoasema Oy:lle, motivoitunutta Junior web-ohjelmoijaa 12 kuukauden määräaikaiseen työsuhteeseen Ouluun. Tehtävä on kokoaikainen ja tulet työllistymään Studentworkin kautta asiakkaalle. 
 
Junior web-ohjelmoijan tehtävässä pääset toteuttamaan devaajana erilaisia verkkosivu-uudistuksia ja järjestelmä- ja integraatioprojekteja. Pääset työssäsi tutustumaan mielenkiintoisiin asiakkaisiin ja sukeltamaan mielenkiintoiseen digimarkkinoinnin tekniseen maailmaan! Työ tarjoaa sinulle upean mahdollisuuden päästä mukaan huipputiimiin tekemään asiakkaidesi liiketoimintaan olennaisesti vaikuttavaa työtä.
 
Verkkoasema Oy on oululainen digi- ja ohjelmistotalo, joka tarjoaa ratkaisuja digitaalisiin palveluihin yli 20 vuoden kokemuksella! Verkkiksen tekemistä kuvaa intohimo uusiin ratkaisuihin ja asiakkaidensa onnistumisen vauhdittaminen. Verkkiksen asiantuntijat tarjoavatkin tehokasta ulkoistettua digimarkkinoinnin palvelua sekä erilaisia verkkosivu-uudistuksia. Tällä kasvuyrityksellä on yli 350 asiakasta, sijoittuen pääosin Helsinkiin ja Ouluun. Lisätietoja yrityksestä www.verkkoasema.fi  ja tulevista työkaverista https://www.verkkoasema.fi/verkkis/.
 

Pääasialliset tehtävät 
 • Web-kehitys: WordPress, muut asiakaskohtaiset web-sovellukset
 • Työssäsi käyttöön voi tulla teknologiat kuten PHP, HTML, CSS, JavaScript ja Git
 • Ensimmäiset projektisi tulevat suuntautumaan asiakkaidemme verkkopalveluiden kehittämiseen
 
Odotamme sinulta 
 • Koodauskokemusta harrastuneisuuden tai työkokemuksen kautta (esim. PHP, CSS, JavaScript)
 • Soveltuvia korkeakouluopintoja (yliopisto/AMK)
 • Oppimishaluista ja oma-aloitteista työotetta
 • Sujuvaa suullista suomen kielen taitoa 
 
Tarjoamme sinulle 
 • Mahdollisuuden kehittyä web-ohjelmoinnin asiantuntijaksi
 • Tilaisuuden päästä luomaan ratkaisuja asiakkaan tarpeisiin
 • Monipuoliset ja vaihtelevat tehtävät eri projekteissa
 • Joustavan työyhteisön, jossa työskentelee tällä hetkellä 18 verkkisläistä
 • Mukavan porukan, jossa on hyvä henki ja tiimityö sujuu
 • Viihtyisän työympäristön ja toimistotilat Oulun keskustassa

 
Hae tehtävään heti! 
Mikäli tunnistit itsesi yllämainitusta, niin haethan tehtävään nopeasti, sillä etenemme heti potentiaalisten hakijoiden kanssa. Viimeinen hakupäivä on 14.2.2020, mutta nopeus on valttia! Aloitus mielellään maaliskuun 2020 aikana. Huomioithan, ettemme voi vastaanottaa hakemuksia mailitse ja hoidamme asiakaskasyrityksen puolesta kaikki työpaikkaan liittyvät tiedustelut. Lisätietoja tehtävästä antaa Recruitment Manager Anna-Leena Kontio (040 940 2481 arkisin klo 9-15, sähköpostitse anna-leena.kontio@studentwork.com). 
 
Lisätietoja Studentworkista 
Studentwork on pohjoismainen rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyritys, joka on erikoistunut opiskelijoihin, vastavalmistuneisiin ja noin viiden vuoden työkokemuksella varustettuihin nuoriin osaajiin. Tärkein tehtävämme on löytää oikeaa osaamista oikeille paikoille – oikeaan aikaan! 
 
Toteutamme tehtäväämme auttamalla yrityksiä ja nuoria osaajia löytämään toisensa, ja uskomme siihen, että nuoret osaajat rakentavat parempaa työelämää. Tarjoamme runsaasti mielenkiintoisia uramahdollisuuksia ja vaihtelevia työympäristöjä tulevaisuuden asiantuntijoille useilta eri aloilta. Työllistämme vuosittain tuhansia nuoria osaajia, ja tarjoamistamme paikoista jopa 80% on kokoaikaisia työtehtäviä. Luomalla oman uratilisi kotisivuillamme liityt osaksi verkostoamme, josta löydämme sinut nopeasti soveltuvan uramahdollisuuden tullen.