(Poistunut julkaisusta)

Junior Web-kehittäjä
Hiottu

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.4.2017

Oletko sinä ”match” tähän tehtävään?

Hiottu on oululainen ohjelmistoalan yritys. Vuodesta 2005 lähtien Hiottu on tarjonnut asiakkailleen yksilöllistä ohjelmointia esimerkiksi erilaisia konenäköratkaisuja tai vaativassa teollisuusympäristössä toimivia ohjelmistoja. Edellä mainittujen lisäksi ja tueksi teemme tietokanta- ja käyttöliittymäratkaisuja.

Studentwork etsii nyt yhdessä Hiottu Oy:n kanssa kehittäjää Web-projekteihin Ouluun! Junior Web-kehittäjänä pääset mukaan projekteihin, joissa tyypillisesti toteutetaan Azuressa ajettavia tiedonkeruu- ja raportointiohjelmistoja. Työtehtäväsi tulevat muotoitumaan oman osaamisesi ja kokemuksesi mukaan; sinulla on mahdollisuus osallistua esimerkiksi järjestelmän suunnitteluun, määrittämiseen, kehittämiseen ja testaamiseen.

Toiveenamme on löytää tulevaisuuden lupaus, jolla on kiinnostusta Full Stack -kehitykseen. Backendin puolelta sinun olisi hyvä tuntea C# tai NodeJS. Frontendissä käytössä on erityisesti JavaScript (ES6), ReactJS ja Redux.

Hiottu Oy tarjoaa mahdollisuuden päästä mukaan kasvamaan ja kehittymään mielenkiintoisiin projekteihin sekä osaksi mukavaa ja tiivistä tiimiä. Oulussa sinua odottaa rento ja aktiivinen kahdeksan hengen tiimi, jossa tehdään töitä, mutta viihdytään myös yhdessä.

Hiotun yrityskulttuurissa näkyy panostus työntekijöiden hyvinvointiin: työvälineiden täytyy olla käyttäjälleen parhaat mahdolliset, liikuntaetuja tarjotaan ja yhdessä käydään työnantajan piikkiin lounaalla kerran kuussa!

”Koska olemme pieni firma, on jokaisen työntekijän panos oikeasti tärkeä meille. Hierarkia on matala, eikä meillä viitsitä pönöttää. Osaamista ei pihdata eikä kysymisen kynnystä haluta nostaa korkeaksi: on päivänselvää, että yksi tietää yhdestä aiheesta enemmän ja toinen toisesta – ja kysymällä oma tietämys lisääntyy."

Lue lisää Hiotun työkulttuurista ja -hengestä täältä: http://www.hiottu.fi/eeppiset-monitorit-ja-muutenkin-hiottu-tyomaa

Työ on mahdollista sovittaa esimerkiksi loppuvaiheen opiskeluiden lomaan, eli työ on aluksi osa-aikaisuus, jossa työpäivistä voidaan sopia yhdessä. Työsuhde on aluksi 8 kuukauden määräaikainen työsuhde.

Aloitamme sopivien hakijoiden haastattelun mahdollisimman pian, joten hae tehtävää vaikka heti! Mikäli koet olevasi etsimämme henkilö, lähetä ansioluettelosi sekä hakemuksesi meille nettisivujemme kautta. Kerrothan hakemuksessasi myös mahdollisesta harrastuneisuudestasi ja omista projekteistasi!

Lisätietoja tehtävästä antaa Studentworkin Junior Consultant Manager Saara Niskanen, puh. 050 467 5319 (ma-pe 9.00-15.00) tai sähköpostilla rekrytointi.oulu@studentwork.com.