(Poistunut julkaisusta)

Junior Web Designer Intenditille
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.3.2019
Etsimme asiakkaallemme Junior Web Designeria työskentelemään mielenkiintoisten asiakasprojektien pariin. Pääasiassa vastaat verkkosivujen ja verkkokauppa-alustojen toteuttamisesta ja projektien läpiviennistä. Pääset mukaan nopeasti kasvavaan ja kehittyvään organisaatioon, jossa pääset toteuttamaan ideoitasi verkkosivujen suunnittelun parissa. Lue lisää alta ja hae paikkaa heti!
KUVAUS
Academic Work etsii kokoaikaista Junior Web Designeria Vantaalle!

Toimeksianto on osa rekrytointiyhteistyötämme, jolloin tulet työllistymään suoraan asiakasyritykseemme Intendit Oy:lle. Tämän rekrytoinnin hakuprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksen puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille osoitteeseen hel02@academicwork.fi.
TYÖNKUVA
Tässä tehtävässä vastaat asiakasprojektien toteuttamisesta, ja projektin edetessä kommunikaatiosta asiakkaan kanssa. Pääasiassa projektit ovat verkkosivujen ja verkkokauppa-alustojen luomista ja hakukoneoptimointia sekä verkkosivujen layoutin suunnittelua ja korjaamista.

Työtehtäviisi kuuluu:


* Verkkosivujen suunnittelu ja toteutus
* Hakukoneoptimoinnin toteutus
* Projektien hallinta ja kommunikointi asiakkaan kanssa


Tehtävä tarjoaa loistavan mahdollisuuden edetä uralla haastavimpiin positioihin: yritys on tulevaisuudessa laajentamassa liiketoimintaansa entisestään, ja uramahdollisuuksia löytyy yrityksen sisältä esimerkiksi manager-positioihin
ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Etsimällämme henkilöllä on soveltuva alan koulutus, ja vahva osaaminen HTML- ja CSS-ohjelmoinnista. Olet kiinnostunut verkkosivujen suunnittelusta, ja myös suunnittelun luovasta puolesta. Haluat kasvaa alan huippuosaajaksi, ja sinulla on motivaatiota kehittää omaa osaamistasi. Työskentelet sujuvasti myös asiakkaiden parissa. Tehtävässä menestyminen edellyttää kykyä hallita samanaikaisesti useaa eri projektia, priorisointikykyä ja organisointitaitoja. Kommunikoit sujuvasti sekä suomeksi että englanniksi.

Etsimällämme henkilöllä on:


* Soveltuva alan koulutus
* Vahva HTML- ja CSS-osaaminen
* Motivaatiota kehittyä ja oppia lisää
* Hyvät organisointi- ja priorisointitaidot
* Asiakaslähtöinen asenne
* Sujuva suomi ja englanti


Eduksi katsotaan myös, jos sinulla on aikaisempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä. Lisäksi ruotsin kielen osaaminen katsotaan eduksi.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: Mahdollisimman pian

Työmäärä: Kokoaika

Kesto: Toistaiseksi voimassa oleva

Paikka: Karhumäentie 3, Vantaa

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 6.3.2019

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ladattavat tiedostot. Voit hakea työpaikkaa painamalla Hae työpaikkaa! työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen hel02@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme

https://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään opiskelijoita, vastavalmistuneita ja uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina asiakastoimeksiannossa tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.
MUUTA TIETOA
Intendit on digitoimisto, joka on tehnyt kovasti töitä luodakseen ja toimittaakseen huolellisesti räätälöityjä kotisivuja ja verkkokauppoja viimeisimmällä tekniikalla, salamannopeilla latausajoilla ja innovatiivisella, responsiivisella ulkoasulla. Yhdistämällä nämä tekijät asiakkaat vahvistavat asemaansa huomattavasti digitaalisen ajan kilpajuoksussa. Luovat suunnittelijat ja kooditaiturit ovat toimittaneet kotisivuja kaiken kokoisille yrityksille jo vuodesta 1999.